MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Vacature docent Scheikunde

Vacature docent Scheikunde

Ben jij op zoek naar een baan als docent Scheikunde in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je kan bij ons reageren op actuele vacatures docent Scheikunde. Ook kunnen we je actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Scheikunde voorstellen.


Beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Scheikunde, of zit je in de eindfase van de opleiding tot docent Scheikunde? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou.


Actuele vacatures docent Scheikunde

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het Voortgezet Onderwijs, VAVO, Mbo en Hbo, zowel voor tijdelijke als structurele vacatures.


Op onze website vind je regelmatig nieuwe vacatures voor leerkrachten Scheikunde. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule. Aan de rechterzijde van de pagina worden de actuele vacatures getoond.

Docent nask - Regio Zwolle

Docent nask voor VMBO gezocht in de regio Zwolle! Beschik je over een 2e graad lesbevoegdheid en ben je op korte termijn beschikbaar voor 20 lesuren per week? Dan komen we graag met...
Gepubliceerd: 16-10-2017
Referentie nr:#MEJN12841

Docent NASK - Noord Holland

We zijn op zoek naar een docent NASK in Noord Holland! Heb jij affiniteit met vmbo en een lesbevoegdheid? Dan zijn we op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 18-04-2017
Referentie nr:#MEJN12563

Docent Scheikunde - Hoofddorp

Ben jij een ervaren 1e graad docent scheikunde met veel ervaring binnen het voortgezet onderwijs en beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar tot eind janauri 2018 voor...
Gepubliceerd: 28-03-2017
Referentie nr:#MEJN12532

Docent Scheikunde - Kop van Noord-Holland

Docent scheikunde 1e graad gezocht! Word jij warm van vernieuwing (digitalisering) in het onderwijs en draag jij daaraan graag een steentje bij? Wellicht is dit dan de vacature voor jou!
Gepubliceerd: 16-02-2017
Referentie nr:#MES12488

Continu op zoek naar docenten

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde docenten Scheikunde. Wij zijn eerste leverancier van docenten bij diverse opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Personeelsbank is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Via ons kun je werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt.


Zodra je reageert op de lopende vacature, neemt een van onze intercedenten contact met je op. Gezamenlijk worden jouw werkervaring en voorkeuren besproken zodat we een goed beeld hebben van wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven bij Metafoor Personeelsbank

Een groot gedeelte van de vacatures docent Scheikunde vult Metafoor Personeelsbank met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd. Om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt op een baan, kun je je als docent Scheikunde(gratis) bij ons inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij actief met jouw CV op pad gaan om een passende baan voor je te regelen.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Personeelsbank zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe vacatures. Daarnaast gaat Metafoor actief voor je op zoek om een baan te vinden die bij jou past.


Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Personeelsbank. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs!

Inschrijven
Zoekcriteria