MENU

Vacature docent Scheikunde

Ben jij op zoek naar een baan als docent scheikunde in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?

Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je kan bij ons reageren op actuele vacatures docent scheikunde. Ook kunnen we je actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten scheikunde voorstellen.

Beschik je over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak scheikunde, of zit je in de eindfase van de opleiding tot docent scheikunde? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Scheikunde

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het voortgezet onderwijs, vavo, mbo en hbo, zowel voor tijdelijke als structurele vacatures.

Op onze website vind je regelmatig nieuwe vacatures voor leerkrachten scheikunde. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule. Aan de rechterzijde van de pagina worden de actuele vacatures getoond.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent Scheikunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een gedreven docent scheikunde, werk je graag op het vmbo en ben je je al aan het oriënteren op een baan voor komend schooljaar? 
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#MEZI14654

Docent Scheikunde (0,2-1,0 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een gedreven docent scheikunde, werk je graag op het vmbo en ben je je al aan het oriënteren op een baan voor komend schooljaar? 
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#MEZI14650

Docent Scheikunde 0,2-1,0 FTE - Regio Amsterdam

Ben jij een gedreven docent scheikunde, werk je graag op het vmbo en ben je je al aan het oriënteren op een baan voor komend schooljaar?
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#MEZI14652

Docent Natuurkunde/ Scheikunde (0,7 fte) - Rotterdam

Werk je graag met jongeren en vind je het leuk om leerlingen in een belangrijke levensfase op weg te helpen? Ben je flexibel ingesteld, kun je creatief denken en ben je een echte verbinder? Heb je...
Gepubliceerd: 27-03-2020
Referentie nr:#MEAP14571

Continu op zoek naar docenten

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde docenten scheikunde. Wij zijn eerste leverancier van docenten bij diverse opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Via ons kun je werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt.


Zodra je reageert op de lopende vacature, neemt een van onze intercedenten contact met je op. Gezamenlijk worden jouw werkervaring en voorkeuren besproken zodat we een goed beeld hebben van wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven bij Metafoor Onderwijs

Een groot gedeelte van de vacatures docent Scheikunde vult Metafoor Onderwijs met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd. Om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt op een baan, kun je je als docent Scheikunde(gratis) bij ons inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij actief met jouw CV op pad gaan om een passende baan voor je te regelen.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe vacatures. Daarnaast gaat Metafoor actief voor je op zoek om een baan te vinden die bij jou past.


Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs!

Inschrijven
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.