MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Vacature docent Rekenen

Vacature docent Rekenen

Zoek jij een functie als docent Rekenen in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of voortgezet onderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Wij zijn gespecialiseerd in onderwijsvacatures in het Voortgezet Onderwijs, VAVO, Mbo en Hbo.


Je kan bij ons reageren op actuele vacatures docent Rekenen. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Rekenen voorstellen.


Heb je werkervaring als docent rekenen en beschik je over een onderwijsbevoegdheid? Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Actuele vacatures docent Rekenen

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Wij zijn eerste leverancier bij diverse scholen en zijn op zoek naar docenten voor zowel tijdelijke als structurele vacatures. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van deze pagina. Solliciteren op vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Docent Economie - regio Zoetermeer

Docent economie gezocht voor een uitdagende functie binnen het MBO in de regio Zoetermeer! Ben jij nog op zoek naar een parttime baan met uitzicht op vast? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEGB12909

Docent praktijkonderwijs - Regio Amsterdam

Ervaren docent AVO gezocht voor een school voor praktijkonderwijs in de regio Amsterdam! Ben jij nog op zoek naar een uitdagende baan voor dit schooljaar? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 15-11-2017
Referentie nr:#MECF12899

Docent rekenen - Regio Den Haag

Docent rekenen gezocht voor de afdeling Gezondheidszorg van een school voor MBO in de regio Den Haag!  Heb je ruime ervaring met het verzorgen van lessen rekenen en ben je op korte termijn...
Gepubliceerd: 14-11-2017
Referentie nr:#MECF12896

Docent Verkoop - regio Apeldoorn

Ben jij een bevoegd docent met ervaring op het gebied van financieel, rekenen en affiniteit/ervaring met autoverkoop die aan de slag wil binnen Mbo, solliciteer dan direct!. Het betreft...
Gepubliceerd: 13-11-2017
Referentie nr:#MEGB12893

Docent Nederlands en Rekenen - Regio Amsterdam

Freelance docent gezocht  voor het verzorgen van Nederlands en Rekenen binnen de opleiding Brood en Banket van een ROC in de regio van Amsterdam. Ben je per direct beschikbaar...
Gepubliceerd: 08-11-2017
Referentie nr:#MESA12885

Docent Entree - Regio Amsterdam

Freelance docent gezocht  voor het verzorgen van AVO-vakken binnen de afdeling Entree van een ROC in de regio van Amsterdam. Ben je per 13 november beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag?...
Gepubliceerd: 08-11-2017
Referentie nr:#MESA12884

Docent rekenen - Regio Leiden

Docent rekenen gezocht voor het verzorgen van lessen aan studenten die een opleiding volgen richting Pedagogisch Werk of Onderwijsassistent! Beschik je over een onderwijsbevoegdheid en ben je...
Gepubliceerd: 03-11-2017
Referentie nr:#MECF12871

Docent Rekenen - regio Den Haag

Docent Rekenen gezocht voor het MBO in regio Den Haag. Ben je nog op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#MEGB12863

Leerkracht VSO - Lelystad

Voor een school voor Praktijkonderwijs zoeken wij een leerkracht AVO. Het gaat om een tijdelijke baan van 0,8 fte. Ben je per direct beschikbaar voor deze tijdelijke klus? Dan zien wij je reactie...
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#MEKF12359

Docent rekenen - Landelijk

Ben je een docent rekenen, beschik je over een lesbevoegdheid en ben je dit schooljaar (gedeeltelijk) beschikbaar voor werkzaamheden in het Mbo? Dan komen we graag met je in contact!
Gepubliceerd: 27-09-2016
Referentie nr:#MECF12261

Continu op zoek naar docenten Rekenen

Heb je jouw droombaan niet meteen gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is continu op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten voor onze doorlopende vacature docent Rekenen.


Metafoor Onderwijs is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Direct in dienst van de school treden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.


Veel onderwijsvacatures worden als eerste bij ons aangemeld. Een groot deel van de vacatures die bij ons worden aangemeld, kunnen wij invullen met docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Niet alle vacatures docent Rekenen worden dan ook op de website gepubliceerd. Door je aan te melden bij Metafoor Onderwijs, maak je meer kans op een baan.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Veel onderwijsvacatures worden als eerste bij ons aangemeld. Een groot deel van de vacatures die bij ons worden aangemeld, kunnen wij invullen met docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Niet alle vacatures docent Rekenen worden dan ook op de website gepubliceerd. Door je aan te melden bij Metafoor Onderwijs, maak je meer kans op een baan.

Inschrijven bij Metafoor Onderwijs

Door je in te schrijven bij Metafoor Onderwijs, maak je meer kans op een baan. Als je bij ons staat ingeschreven, nemen wij contact met je op als we een nieuwe vacature voor docent Rekenen ontvangen. Daarnaast gaan we actief voor je op zoek naar een functie die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs!

Inschrijven
Zoekcriteria