MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Vacature docent Rekenen

Vacature docent Rekenen

Zoek jij een functie als docent Rekenen in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/ROC) of voortgezet onderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Wij zijn gespecialiseerd in onderwijsvacatures in het voortgezet onderwijs, VAVO, mbo en hbo.


Je kan bij ons reageren op actuele vacatures docent Rekenen. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Rekenen voorstellen.


Heb je werkervaring als docent rekenen en beschik je over een onderwijsbevoegdheid? Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Rekenen

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Wij zijn eerste leverancier bij diverse scholen en zijn op zoek naar docenten voor zowel tijdelijke als structurele vacatures. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van deze pagina. Solliciteren op vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Docent retail - Regio Gouda

Ben jij een marketing en sales topper met ruime werkervaring binnen de Retail? Beschik je over een lesbevoegdheid voor de BVE en ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen het Mbo? Dan komen we...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MES13616

Docent rekenen - Regio Den Haag

Wij zijn op zoek naar een docent rekenen voor circa 0,6 fte per week. Heb je ervaring met lesgeven, beschik je over een Hbo-diploma en heb je affiniteit met ICT? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 12-12-2018
Referentie nr:#MENH13593

Docent Praktijkonderwijs - Regio Zwolle

Heb je de PABO afgerond en ben je op korte termijn beschikbaar als docent voor het Praktijkonderwijs voor minimaal 24 uur per week? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MENH13577

Docent rekenen - Landelijk

Ben je een docent rekenen, beschik je over een lesbevoegdheid en ben je dit schooljaar (gedeeltelijk) beschikbaar voor werkzaamheden in het Mbo? Dan komen we graag met je in contact!
Gepubliceerd: 27-09-2016
Referentie nr:#MECF12261

Continu op zoek naar docenten Rekenen

Heb je jouw droombaan niet meteen gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is continu op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten voor onze doorlopende vacature docent Rekenen.


Metafoor Onderwijs is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Direct in dienst van de school treden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.


Veel onderwijsvacatures worden als eerste bij ons aangemeld. Een groot deel van de vacatures die bij ons worden aangemeld, kunnen wij invullen met docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Niet alle vacatures docent Rekenen worden dan ook op de website gepubliceerd. Door je aan te melden bij Metafoor Onderwijs, maak je meer kans op een baan.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Veel onderwijsvacatures worden als eerste bij ons aangemeld. Een groot deel van de vacatures die bij ons worden aangemeld, kunnen wij invullen met docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Niet alle vacatures docent Rekenen worden dan ook op de website gepubliceerd. Door je aan te melden bij Metafoor Onderwijs, maak je meer kans op een baan.

Inschrijven bij Metafoor Onderwijs

Door je in te schrijven bij Metafoor Onderwijs, maak je meer kans op een baan. Als je bij ons staat ingeschreven, nemen wij contact met je op als we een nieuwe vacature voor docent Rekenen ontvangen. Daarnaast gaan we actief voor je op zoek naar een functie die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs!

Inschrijven
Zoekcriteria