MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Vacature docent Nederlands

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Docent NT2 en Alfabetisering - Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Brabant

Freelance docenten NT2 gezocht voor tijdelijke opdrachten binnen het VO en Mbo (Educatie). Ben jij nog beschikbaar voor dit schooljaar?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MESA12917

Docent Nederlands - Regio Utrecht

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor het Mbo met affiniteit in de groensector en op zoek naar een baan in de regio Utrecht, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MES12910

Docent Nederlands - Rotterdam

Docent Nederlands (in opleiding) gezocht voor het verzorgen van lessen aan studenten van de niveau 3 en 4 opleidingen binnen de afdeling Gezondheidszorg. Ben je nog op zoek naar een uitdagende en...
Gepubliceerd: 15-11-2017
Referentie nr:#MESA12904

Docent praktijkonderwijs - Regio Amsterdam

Ervaren docent AVO gezocht voor een school voor praktijkonderwijs in de regio Amsterdam! Ben jij nog op zoek naar een uitdagende baan voor dit schooljaar? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 15-11-2017
Referentie nr:#MECF12899

Docent Nederlands - regio Den Haag

Ben je een ervaren docent Nederlands 2e graad die affiniteit heeft met Mbo studenten van het domein Commerciële Economie (niveau 4)? Ben je 3 dagen per week beschikbaar en woon je in de regio Den...
Gepubliceerd: 10-11-2017
Referentie nr:#MEGB12890

Docent Nederlands en Rekenen - Regio Amsterdam

Freelance docent gezocht  voor het verzorgen van Nederlands en Rekenen binnen de opleiding Brood en Banket van een ROC in de regio van Amsterdam. Ben je per direct beschikbaar...
Gepubliceerd: 08-11-2017
Referentie nr:#MESA12885

Docent Entree - Regio Amsterdam

Freelance docent gezocht  voor het verzorgen van AVO-vakken binnen de afdeling Entree van een ROC in de regio van Amsterdam. Ben je per 13 november beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag?...
Gepubliceerd: 08-11-2017
Referentie nr:#MESA12884

Docent Nederlands - Aalsmeer

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor het vmbo met affiniteit in de groensector en op zoek naar een baan in de regio Hoofddorp, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 18-10-2017
Referentie nr:#MES12842

Docent Nederlands - Hilversum

Ben jij een ervaren VMBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per direct beschikbaar voor 0,8 fte? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 12-10-2017
Referentie nr:#MESA12831

Docent Nederlands - Utrecht

Ben jij een ervaren MBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per direct beschikbaar voor 0,6 fte? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 03-10-2017
Referentie nr:#MESA12814

Docent Nederlands - Amersfoort

Ben jij een ervaren MBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per 1 oktober beschikbaar voor 0,6 fte? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 20-09-2017
Referentie nr:#MESA12793

Docent Nederlands - omgeving Dordrecht

Voor een MBO instelling in de regio Dordrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent Nederlands voor 0,45 fte. Ben jij een docent Nederlands en beschikbaar voor 0,45 fte dan...
Gepubliceerd: 19-09-2017
Referentie nr:#MESA12787

Docenten Nederlands - Regio Rotterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Rotterdam!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 08-06-2017
Referentie nr:#MECF12614

Docenten Nederlands - Regio Utrecht

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Utrecht!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 08-06-2017
Referentie nr:#MECF12613

Docenten Nederlands - Regio Amsterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan snel...
Gepubliceerd: 08-06-2017
Referentie nr:#ME12612

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven