MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Vacature docent Nederlands

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

vacature docent Nederlands - omgeving Den Haag

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor de onder- en bovenbouw klassen van het vmbo basis, kader en tl. Ben jij op zoek naar een baan in de regio Den Haag, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 12-12-2018
Referentie nr:#MESA13596

Docent Praktijkonderwijs - Regio Zwolle

Heb je de PABO afgerond en ben je op korte termijn beschikbaar als docent voor het Praktijkonderwijs voor minimaal 24 uur per week? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MENH13577

Vacature docent Nederlands - Arnhem

Ben je een eerstegraads bevoegd docent Nederlands, woon je in de omgeving van Arnhem en ben je op zoek naar een tijdelijke en uitdagende baan binnen het voortgezet onderwijs? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 30-11-2018
Referentie nr:#MEJN13576

Vacature Docent Nederlands - Regio Utrecht

Ervaren docent Nederlands gezocht die affiniteit heeft met de opleidingen binnen mbo Welzijn!  Heb je ruime ervaring met het verzorgen van lessen Nederlands binnen het mbo en ben je op zoek...
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#MEA13571

Docent Nederlands - Regio Amersfoort

Ben jij een docent Nederlands die affiniteit heeft met het mbo en per januari 2019 beschikbaar is voor 16 lesuren per week? Lees dan verder!
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#MEGB13573

Docent Nederlands - Regio Den Haag

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor de onder- en bovenbouw klassen van de mavo, havo en vwo. Ben jij op zoek naar een baan in de regio Den Haag, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 26-11-2018
Referentie nr:#MES13565

Zij-instromer onderwijs - regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, techniek of ICT? Ooit gedacht aan een...
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#MEGB13549

Vacature Docent Nederlands - Regio Amsterdam

Ben je de enthousiaste en ervaren docent Nederlands 2e graad die wij zoeken? Heb je affiniteit met het MBO, woon je in de regio Amsterdam en ben je beschikbaar voor 0,4 fte? Solliciteer dan snel!
Gepubliceerd: 15-10-2018
Referentie nr:#MEJN13489

Vacature Docenten Nederlands - Regio Rotterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Rotterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13222

Vacature Docenten Nederlands - Regio Utrecht

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Utrecht!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13221

Vacature Docenten Nederlands - Regio Amsterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13220

Vacature Docent Nederlands - heel Nederland

Freelance docenten Nederlands gezocht voor tijdelijke opdrachten binnen het  VO en Mbo. Ben jij nog beschikbaar voor dit schooljaar?
Gepubliceerd: 04-11-2016
Referentie nr:#MECF12323

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven
Zoekcriteria