MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Vacature docent Nederlands

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Vacature Docent Nederlands -

Ben jij een ervaren VMBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per direct beschikbaar voor 3 dagen per week? Dan zoeken wij jou!  11,5 lesuren van 60 minuten verspreid over drie...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MES13490

Vacature Docent Nederlands - Regio Amsterdam

Ben je de enthousiaste en ervaren docent Nederlands 2e graad die wij zoeken? Heb je affiniteit met het MBO, woon je in de regio Almere en ben je beschikbaar voor 0,4 fte? Solliciteer dan snel!
Gepubliceerd: 15-10-2018
Referentie nr:#MEJN13489

Vacature Docent Nederlands - Rotterdam

Docent Nederlands gezocht voor een kleinschalige groene vakschool in de regio Rotterdam! Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MEES13483

Vacature Docent Nederlands - Regio Zwolle

Ben jij een (bijna) 2e graad bevoegd docent Nederlands in de regio Zwolle, die per direct beschikbaar is voor 0,6 fte per week? Lees dan verder!
Gepubliceerd: 08-10-2018
Referentie nr:#MEJT13472

Vacature Docent Nederlands - Regio Utrecht

Voor onze opdrachtgever, een groene school in de regio Utrecht, zijn wij op zoek naar een (bijna) 2e graad bevoegde docent Nederlands die per direct beschikbaar is voor 0,8 fte.
Gepubliceerd: 28-09-2018
Referentie nr:#MEJT13454

Vacature Docent Nederlands - Regio Leiden

Ervaren docent Nederlands gezocht die affiniteit heeft met de opleidingen binnen mbo Welzijn!  Heb je ruime ervaring met het verzorgen van lessen Nederlands binnen het mbo en ben je op zoek...
Gepubliceerd: 25-09-2018
Referentie nr:#MECF13439

Vacature Docent Nederlands - Regio Amsterdam

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor het vmbo en praktijkonderwijs met affiniteit in de groensector en op zoek naar een baan in de regio Amsterdam, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 25-09-2018
Referentie nr:#MEJT13437

Vacature Docent Nederlands - Alkmaar

Ben jij een ervaren docent Nederlands en op zoek naar uitbreiding van uren of een volledige baan binnen een regionaal MBO, reageer dan direct op deze vacature!
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MEJN13430

Vacature Docent Nederlands - Noord Holland

Ben jij een ervaren en(bijna) bevoegd docent Nederlands en heb jij ervaring binnen het vmbo? Ben je daarnaast per direct beschikbaar voor 9 reguliere lesurenper week en 12 tijdelijke lesuren...
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MEJN13428

Vacature Docent Nederlands - Noord Holland

Ben jij een ervaren en(bijna) bevoegd docent Nederlands en heb jij ervaring met mavo- en havo-klassen? Ben je daarnaast per december beschikbaar voor 13 lesurenper week? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MEJN13429

Vacature Docent Nederlands - Regio Amsterdam

Ben jij een ervaren 2e graad docent Nederlands, die per direct beschikbaar is voor 16 lessen per week tot aan de kerstvakantie en na de vakantie voor 10 reguliere lesuren per week? Heb je ervaring...
Gepubliceerd: 19-09-2018
Referentie nr:#MESA13421

Vacature Docent Nederlands - Lelystad

Ben jij als docent nieuwsgierig naar onderwijs dat losgemaakt van plaats en tijd, in combinatie met jouw kennis en vaardigheden, leerlingen helpt hun vmbo- havo- of vwo-diploma te behalen?
Gepubliceerd: 13-07-2018
Referentie nr:#MEWG13332

Vacature Docent Nederlands - Regio Leiden

Ervaren docent Nederlands gezocht die affiniteit heeft met de opleidingen binnen mbo Welzijn!  Heb je ruime ervaring met het verzorgen van lessen Nederlands binnen het mbo en ben je op zoek...
Gepubliceerd: 05-07-2018
Referentie nr:#MECF13304

Vacature Docent Nederlands - Regio Almere

Ben je een ervaren docent Nederlands eerstegraads en wil je jouw leerlingen graag individuele aandacht en maatwerk leveren? Ben je een aantal uren per week beschikbaar en lijkt het je heerlijk om...
Gepubliceerd: 04-07-2018
Referentie nr:#MECF13296

Vacature Docenten Nederlands - Regio Rotterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Rotterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13222

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven
Zoekcriteria