MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Vacature docent Nederlands

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Docent Nederlands - Flevoland

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands en ben je per direct beschikbaar voor 0,4 fte? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEJN12798

Docent Nederlands - Amersfoort

Ben jij een ervaren MBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per 1 oktober beschikbaar voor 0,6 fte? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#MESA12793

Docent Nederlands - omgeving Dordrecht

Voor een MBO instelling in de regio Dordrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent Nederlands voor 4 klokuren op maandagen. Ben jij een docent Nederlands en beschikbaar voor 4...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#MESA12791

Docent Nederlands - omgeving Dordrecht

Voor een MBO instelling in de regio Dordrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent Nederlands voor 0,45 fte. Ben jij een docent Nederlands en beschikbaar voor 0,45 fte dan...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MESA12787

Docent Nederlands - Amersfoort

Ben jij een ervaren MBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per direct beschikbaar voor één dag in de week? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 15-09-2017
Referentie nr:#MES12783

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven