MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Docent Nederlands (0,2 - 0,4 fte) - Regio Dordrecht

Weet je het maximale uit jouw leerlingen te halen en ze in korte tijd naar het examen te begeleiden? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je bij de vavo!
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MESA13810

Vacature Docent NT2 (0,5 fte) - Regio Den Haag

Ervaren docenten NT2 gezocht in de regio Den Haag! Heb je ervaring met lager opgeleide anderstaligen en alfabetisering NT1 en NT2 en ben je op korte termijn beschikbaar voor 14 lesuren? Lees dan...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MEGB13761

Vacature Docent Nederlands - Regio Den Haag

Ben je vanaf 6 mei 2019 een paar uur in de week beschikbaar als docent Nederlands? Dan zijn de brugklasleerlingen van deze gemoedelijke en goed georganiseerde school wellicht op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 19-03-2019
Referentie nr:#MENH13777

Vacature Docent Nederlands (0,6 fte) - Regio Den Helder

Heb jij een passie voor het vak Nederlands, beschik je (bijna) over een lesbevoegdheid en lijkt het jou leuk om de leerlingen van havo en vwo te motiveren om het beste uit zichzelf te halen? Dan...
Gepubliceerd: 13-03-2019
Referentie nr:#MENH13772

Vacature Docent Nederlands (0,4-0,8 fte) - Regio Amersfoort

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor het vmbo met affiniteit in de groensector en op zoek naar een baan in de regio Amersfoort, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 19-02-2019
Referentie nr:#MESA13731

vacature docent Nederlands (0,5 fte) - omgeving Den Haag

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor de onder- en bovenbouw klassen van het vmbo basis, kader en tl. Ben jij op zoek naar een baan in de regio Den Haag, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 18-02-2019
Referentie nr:#MESA13596

Vacature Docent Nederlands (0,8 fte) - Regio Amsterdam

Ben jij een ervaren docent Nederlands en op zoek naar uitbreiding van uren binnen een ROC in Noord-Holland? Reageer dan direct op deze vacature!
Gepubliceerd: 15-02-2019
Referentie nr:#MEGB13725

Vacature Docent Nederlands (0,4-0,6 fte) - Regio Leiden

Ben je op korte termijn beschikbaar voor 0,4 - 0,6 fte, spreekt de doelgroep mbo-leerlingen jou aan en heb je affiniteit met ICT? Dan zijn we op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#MENH13703

Vacature Docent Nederlands (0,2-0,4 fte) - Regio Rotterdam

Voor een moderne middelbare school middenin het Rotterdamse havengebied zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Beschik jij (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid, ben je op korte...
Gepubliceerd: 30-01-2019
Referentie nr:#MENH13700

Vacature Assessor Nederlands - Zuid-Holland

Wij zijn met spoed op zoek naar een assessor Nederlands die in februari en maart examens wilt afnemen! Heb jij ervaring als assessor en heb jij een lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Dan zijn...
Gepubliceerd: 21-01-2019
Referentie nr:#MEGB13671

Vacature Zij-instromer onderwijs (0,6 fte) - regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, techniek of ICT? Ooit gedacht aan een...
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#MEGB13549

Vacature Docenten Nederlands - Regio Rotterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Rotterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13222

Vacature Docenten Nederlands - Regio Utrecht

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Utrecht!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13221

Vacature Docenten Nederlands - Regio Amsterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13220

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.