MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Vacature docent Nederlands

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?


Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Docent Nederlands - Lelystad

Ben jij als docent nieuwsgierig naar onderwijs dat losgemaakt van plaats en tijd, in combinatie met jouw kennis en vaardigheden, leerlingen helpt hun vmbo- havo- of vwo-diploma te behalen?
Gepubliceerd: 13-07-2018
Referentie nr:#MEWG13332

Docent Entree - regio Dordrecht

Docent Entree gezocht in de regio Dordrecht. Ben je een ervaren docent zorg en welzijn, omgangskunde of pedagogiek en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de regio Dordrecht? Lees dan snel...
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MEGB13313

Docent Nederlands - Regio Leiden

Ervaren docent Nederlands gezocht die affiniteit heeft met de opleidingen binnen mbo Welzijn!  Heb je ruime ervaring met het verzorgen van lessen Nederlands binnen het mbo en ben je op zoek...
Gepubliceerd: 05-07-2018
Referentie nr:#MECF13304

Docent Nederlands - Regio Utrecht

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor het vmbo met affiniteit in de groensector en op zoek naar een baan in de regio Utrecht, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 05-07-2018
Referentie nr:#MEJN13302

Docent Nederlands - Regio Almere

Ben je een ervaren docent Nederlands 1e graad en wil je jouw leerlingen graag individuele aandacht en maatwerk leveren? Ben je een aantal uren per week beschikbaar en lijkt het je heerlijk om...
Gepubliceerd: 04-07-2018
Referentie nr:#MECF13296

Docenten Nederlands - Regio Rotterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Rotterdam!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13222

Docenten Nederlands - Regio Utrecht

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Utrecht!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13221

Docenten Nederlands - Regio Amsterdam

Docenten Nederlands gezocht voor groene vakscholen in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan snel...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13220

Zij-instromer onderwijs - regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse of de Engelse taal? Ooit gedacht aan een carrière switch naar het Onderwijs. Zoek dan...
Gepubliceerd: 26-04-2018
Referentie nr:#MEGB13204

Docent NT2 en Alfabetisering - Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Brabant

Freelance docenten NT2 gezocht voor tijdelijke opdrachten binnen het VO en Mbo (Educatie). Ben jij nog beschikbaar voor dit schooljaar?
Gepubliceerd: 21-11-2017
Referentie nr:#MESA12917

Docent Nederlands - heel Nederland

Freelance docenten Nederlands gezocht voor tijdelijke opdrachten binnen het  VO en Mbo. Ben jij nog beschikbaar voor dit schooljaar?
Gepubliceerd: 04-11-2016
Referentie nr:#MECF12323

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven
Zoekcriteria