MENU

Vacature docent natuurkunde

Albert Einstein zei ooit: ‘Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid’.
Kun jij je vinden in de uitspraak van ’s werelds bekendste natuurkundige? Wij hebben een aantal interessante vacatures docent natuurkunde bij onderwijsinstellingen door heel Nederland. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij leerlingen de lesstof beter leren beheersen én begrijpen? Het vacatureaanbod betreft zowel parttime als fulltime aanstellingen.

Kijk snel of je in aanmerking komt voor de vacature docent natuurkunde:

  • Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak natuurkunde
  • Vakinhoudelijk en pedagogisch ben je sterk onderlegd

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van uren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je zonder enige verplichtingen in bij Metafoor Onderwijs. Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent natuurkunde

Doordat wij werken met onderwijsinstellingen door heel Nederland kunnen wij je potentiële banen door het hele land aanbieden. Hieronder vind je het actuele aanbod vacatures. Zie je een vacature die aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen? Solliciteer dan direct.

Docent Natuur- en Scheikunde (0,7 fte) - Regio Gouda

Ben jij een ervaren docent nask met een passie voor het vmbo en per direct beschikbaar voor 0,7 fte? Dan ben jij de docent die wij zoeken!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#MENL14512

Docent natuurkunde / wiskunde (0,8 fte) - Regio Amsterdam

Docent Wiskunde & Natuurkunde gezicht in de regio Amsterdam!  Ben jij tijdelijk beschikbaar en wil je jouw ervaring inzetten om de opleiding verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 25-10-2019
Referentie nr:#MERS14242

Zij-instromer onderwijs (0,6 FTE) - Regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, techniek of ICT? Ooit gedacht aan een...
Gepubliceerd: 24-09-2019
Referentie nr:#MEGB13549

Wij zijn continu op zoek naar docenten natuurkunde

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Klik niet direct weg: wij zijn continu op zoek naar deskundige en enthousiaste docenten natuurkunde. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van het nieuwste vacatureaanbod.  

Daarnaast gaan wij actief voor je op zoek naar een geschikte baan. Hierbij houden we rekening met jouw kwaliteiten en wensen. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de tijdsduur van een functie, maar ook of het gaat om een fulltime- of parttimefunctie. Naast tijdelijke functies hebben wij ook functies voor langere tijd, met de mogelijkheid tot een aanstelling bij de school.

Nieuwsgierig naar de opties? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs biedt? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij bespreken graag de mogelijkheden met je tijdens een persoonlijk gesprek. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.