MENU

Vacature docent natuurkunde

Albert Einstein zei ooit: ‘Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid’.
Kun jij je vinden in de uitspraak van ’s werelds bekendste natuurkundige? Wij hebben een aantal interessante vacatures docent natuurkunde bij onderwijsinstellingen door heel Nederland. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij leerlingen de lesstof beter leren beheersen én begrijpen? Het vacatureaanbod betreft zowel parttime als fulltime aanstellingen.

Kijk snel of je in aanmerking komt voor de vacature docent natuurkunde:

  • Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak natuurkunde
  • Vakinhoudelijk en pedagogisch ben je sterk onderlegd

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van uren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je zonder enige verplichtingen in bij Metafoor Onderwijs. Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent natuurkunde

Doordat wij werken met onderwijsinstellingen door heel Nederland kunnen wij je potentiële banen door het hele land aanbieden. Hieronder vind je het actuele aanbod vacatures. Zie je een vacature die aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen? Solliciteer dan direct.

Docent Natuurkunde (0,3 FTE) - Regio Utrecht

Voor een van onze opdrachtgevers in het midden van het land zijn wij op zoek naar een docent Natuurkunde! Wij komen heel erg graag met je in contact! 
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#MEAP14219

Docent Techniek (0,6 fte) - Regio Utrecht

Wil je graag vmbo en mavo leerlingen stimuleren om mondige burger te worden die in staat zijn zelfstandig een oordeel te vormen en ben jij docent economie? Dan is dit de baan voor jou!...
Gepubliceerd: 08-10-2019
Referentie nr:#MEJN14159

Zij-instromer onderwijs (0,6 fte) - Regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, techniek of ICT? Ooit gedacht aan een...
Gepubliceerd: 24-09-2019
Referentie nr:#MEGB13549

Wij zijn continu op zoek naar docenten natuurkunde

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Klik niet direct weg: wij zijn continu op zoek naar deskundige en enthousiaste docenten natuurkunde. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van het nieuwste vacatureaanbod.  

Daarnaast gaan wij actief voor je op zoek naar een geschikte baan. Hierbij houden we rekening met jouw kwaliteiten en wensen. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de tijdsduur van een functie, maar ook of het gaat om een fulltime- of parttimefunctie. Naast tijdelijke functies hebben wij ook functies voor langere tijd, met de mogelijkheid tot een aanstelling bij de school.

Nieuwsgierig naar de opties? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs biedt? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij bespreken graag de mogelijkheden met je tijdens een persoonlijk gesprek. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.