MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Zoekresultaten

Vacature docent ICT

Gaat jouw hart sneller kloppen van de begrippen software, hardware, computers en progammeren en zoek je een baan als docent ICT? Wanneer jij vol passie alles over ICT weet uit te leggen aan leerlingen, zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben een aantal interessante vacatures docent ICT bij onderwijsinstellingen door heel Nederland. Naast ons huidige aanbod vacatures kunnen wij jou ook actief onder de aandacht brengen bij andere scholen, zodat je benaderd kunt worden voortijdelijke of zelfs vaste functies.

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende baan hoef je enkel aan de volgende functie-eisen te voldoen:

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma
  • In het bezit van een PDG of PDA, of bereid deze te behalen
  • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk onderlegd

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Scroll dan snel verder. Wij hebben een aantal interessante banen door heel Nederland voor jou geselecteerd.

Inschrijven Contact

Vacatures docent ICT

Metafoor Onderwijs heeft een samenwerking met diverse schoolgemeenschappen door heel Nederland. Ons vacatureaanbod wisselt het hele jaar, waardoor er ongetwijfeld een geschikte vacature voor jou tussen zit. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer direct via de solliciatiemodule.

Docent rekenen - Regio Den Haag

Wij zijn op zoek naar een docent rekenen voor circa 0,6 fte per week. Heb je ervaring met lesgeven, beschik je over een Hbo-diploma en heb je affiniteit met ICT? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 12-12-2018
Referentie nr:#MENH13593

Zij-instromer onderwijs - regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, techniek of ICT? Ooit gedacht aan een...
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#MEGB13549

Docent Applicatieontwikkeling - Dordrecht

Applicatieontwikkelaar en wil je de overstap maken naar het onderwijs? Metafoor Onderwijs is op zoek naar een docent Applicatieontwikkeling in de regio Rotterdam voor 0,8fte. Lees snel verder
Gepubliceerd: 27-03-2018
Referentie nr:#MEKF13151

Docent ICT - Landelijk

Netwerkbeheer, IT security, Applicatieontwikkeling, Cisco, Systeembeheer, Gamedevelopment? Metafoor Onderwijs is op zoek naar IT professionals!
Gepubliceerd: 03-10-2016
Referentie nr:#MEKF12273

Continu op zoek naar docenten ICT

Heb jij tussen bovenstaande vacatures niet de functie gevonden die je zoekt? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs, zodat wij voor je op zoek gaan naar een passende baan. Dagelijks worden de vacatures vernieuwd, waardoor het aanbod zeer gevarieerd is. Het is echter belangrijk om te weten dat niet alle vacatures op de site geplaatst worden: de niet geplaatste vacatures worden opgevuld met docenten ICT uit ons eigen bestand. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs en wie weet ben jij de volgende docent die aan de slag gaat bij een van de onderwijsinstellingen in Nederland.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd wat Metafoor Onderwijs voor jou kan betekenen? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij kunnen de verschillende mogelijkheden een-op-een met je bespreken. Jouw inschrijving bij Metafoor Onderwijs is geheel vrijblijvend. Door je in te schrijven blijf je snel op de hoogte van ons actuele vacatureaanbod. Schrijf je snel en makkelijk in via ons online inschrijfmodule.

Inschrijven Contact
Zoekcriteria