MENU

Vacature Docent ICT

Gaat jouw hart sneller kloppen van de begrippen software, hardware, computers en progammeren en zoek je een baan als docent ICT? Wanneer jij vol passie alles over ICT weet uit te leggen aan leerlingen, zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben een aantal interessante vacatures docent ICT bij onderwijsinstellingen door heel Nederland. Naast ons huidige aanbod vacatures kunnen wij jou ook actief onder de aandacht brengen bij andere scholen, zodat je benaderd kunt worden voortijdelijke of zelfs vaste functies.

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende baan hoef je enkel aan de volgende functie-eisen te voldoen:

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma
  • In het bezit van een PDG of PDA, of bereid deze te behalen
  • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk onderlegd

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Scroll dan snel verder. Wij hebben een aantal interessante banen door heel Nederland voor jou geselecteerd.

Inschrijven Contact

Vacatures Docent ICT

Metafoor Onderwijs heeft een samenwerking met diverse schoolgemeenschappen door heel Nederland. Ons vacatureaanbod wisselt het hele jaar, waardoor er ongetwijfeld een geschikte vacature voor jou tussen zit. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer direct via de solliciatiemodule.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent Applicatieontwikkeling (0,2 - 1,0 FTE) - Landelijk

Ben jij thuis in applicatieontwikkeling en wil je graag je vakkennis en expterise delen met mbo studenten? Dan is de vacature docent Applicatieontwikkeling iets voor jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEDV14610

Docent ICT Netwerkbeheer (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Rotterdam

Reageer op deze vacature als jij een docent ICT Netwerkbeheer bent en jouw kennis wilt delen met mbo-studenten in de regio Rotterdam!
Gepubliceerd: 18-12-2019
Referentie nr:#MEDV14373

Docent ICT mediavormgeving & grafisch ontwerper ( 0,5 FTE ) - Den Haag

Sta jij open  voor innovatie en verandering? Ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar als docent ICT mediavormgeving / grafisch ontwerper en daag je deze vmbo-leerlingen graag uit om...
Gepubliceerd: 16-12-2019
Referentie nr:#MERS14361

Docent ICT ( 0,5 fte ) - Apeldoorn

Ervaren ICT'er gezocht voor een uitdagende tijdelijke functie als docent binnen het Mbo. Ben jij woonachtig in de omgeving Apeldoorn en ben jij tijdelijk beshcikbaar voor 0,5 fte? Neem dan...
Gepubliceerd: 25-11-2019
Referentie nr:#MERS14307

Zij-instromer onderwijs (0,6 FTE) - Regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, techniek of ICT? Ooit gedacht aan een...
Gepubliceerd: 24-09-2019
Referentie nr:#MEGB13549

Continu op zoek naar docenten ICT

Heb jij tussen bovenstaande vacatures niet de functie gevonden die je zoekt? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs, zodat wij voor je op zoek gaan naar een passende baan. Dagelijks worden de vacatures vernieuwd, waardoor het aanbod zeer gevarieerd is. Het is echter belangrijk om te weten dat niet alle vacatures op de site geplaatst worden: de niet geplaatste vacatures worden opgevuld met docenten ICT uit ons eigen bestand. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs en wie weet ben jij de volgende docent die aan de slag gaat bij een van de onderwijsinstellingen in Nederland.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd wat Metafoor Onderwijs voor jou kan betekenen? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij kunnen de verschillende mogelijkheden een-op-een met je bespreken. Jouw inschrijving bij Metafoor Onderwijs is geheel vrijblijvend. Door je in te schrijven blijf je snel op de hoogte van ons actuele vacatureaanbod. Schrijf je snel en makkelijk in via ons online inschrijfmodule.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.