MENU

Vacature Docent Frans

Heb jij een passion voor de Franse taal en weet jij de taal met veel enthousiasme over te brengen op leerlingen? Gedurende het schooljaar hebben wij vacatures voor de functie van docent Frans voor verschillende scholen in diverse regio’s. Daarnaast kunnen wij jouw cv onder de aandacht brengen bij teamleiders of directeuren van de scholen uit ons netwerk.

Er zijn een aantal functie-eisen waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor zo’n bon emploi. Wij vragen het volgende van jou:

  • Een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Frans
  • Dat je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd bent
  • Dat je in staat bent leerlingen het vak op uitdagende wijze over te brengen en hierbij gebruikmaakt van digitale hulpmiddelen.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en gaat jouw hart sneller kloppen van een baan als docent Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures Docent Frans

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar docenten Frans

Zit jouw emploi de rêve niet tussen bovenstaande vacatures? Klik dan niet direct weg: wij zijn namelijk het hele jaar door op zoek naar gedreven docenten Frans. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste vacatures.

Nieuwsgierig naar de opties? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs

Meld je aan bij Metafoor Onderwijs zodat wij actief op zoek kunnen naar jouw droombaan. Als vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen met een van onze recruiters voor het bespreken van jouw loopbaanmogelijkheden. Schrijf je geheel vrijblijvend in via onderstaande inschrijfmodule, zodat je altijd op de hoogte blijft van vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.