MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Zoekresultaten

Vacature docent Engels

Ben jij op zoek naar een baan als docent Engels in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs? Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw ideale baan!


Metafoor Onderwijs biedt regelmatig actuele vacatures aan voor Docenten Engels. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Engels voorstellen.


Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Engels of beschik je over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Engels

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door aandacht, flexibiliteit en openheid. Door ons brede netwerk, kunnen wij je met regelmaat nieuwe vacatures Docent Engels aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op een vacature doe je eenvoudig in de vacaturemodule.

Docent Engels - Rotterdam

Docent Engels gezocht voor een kleinschalige school in de regio Rotterdam! Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid, ben jij beschikbaar voor minimaal 0,5 fte en wil je graag aan de slag...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEES13494

Docent Engels - Rotterdam

Docent Engels gezocht voor een kleinschalige groene vakschool in de regio Rotterdam! Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO? Lees dan snel...
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MEES13482

Docent Engels - Regio Dordrecht

Ben je een ervaren docent Engels tweedegraads die affiniteit heeft met de doelgroep MBO? Ben je voor 0,5- 0,6 fte per week beschikbaar tot einde van het schooljaar en woon je in de...
Gepubliceerd: 04-10-2018
Referentie nr:#MEGB13330

Vacature Docent Nederlands - Regio Almere

Ben jij een docen Nederlands die affiniteit heeft met het MBO en per direct beschikaar is voor minimaal 0,4 fte per week? Lees dan verder!
Gepubliceerd: 03-10-2018
Referentie nr:#MEJT13467

Docent Engels - omgeving Amsterdam

Docent Engels gezocht in de regio Amsterdam die graag aan de slag wil binnen het mbo. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor de eerste periode (10 weken) van het nieuwe schooljaar? Lees dan...
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MEJN13383

Docent Engels - Regio Dordrecht

Docent Engels 2e graad gezocht in de regio Dordrecht, die graag aan de slag wil binnen het Mbo binnen de afdelingen secretariaal en financieel.
Gepubliceerd: 18-09-2018
Referentie nr:#MEJT13417

Docenten Engels - Regio Rotterdam

Docenten Engels gezocht voor groene vakscholen in de regio Rotterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads  lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO?...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13225

Docenten Engels - Regio Utrecht

Docenten Engels gezocht voor groene vakscholen in de regio Utrecht!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads  lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13224

Docenten Engels - Regio Amsterdam

Docenten Engels gezocht voor groene vakscholen in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO of MBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 30-05-2018
Referentie nr:#MESA13223

Zij-instromer onderwijs - regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor de Nederlandse taal? Ooit gedacht aan een carrière switch naar het Onderwijs. Zoek dan niet...
Gepubliceerd: 26-04-2018
Referentie nr:#MEGB13204

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Metafoor Onderwijs is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Onderwijs in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.


Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven
Zoekcriteria