MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Zoekresultaten

Vacature docent economie

Weet jij het vak Economie op een begrijpelijke en boeiende wijze uit te leggen aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/roc) of het volwassenonderwijs? Dan hebben wij een aantal interessante vacatures voor jou. Het gaat om een wisselend vacatureaanbod van parttime en fulltime functies voor onder andere het voortgezet onderwijs.


Om in aanmerking te komen voor een baan als docent Economie zijn er een aantal functie-eisen:

  • Je dient in het bezit te zijn van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Economie
  • Je dient vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd te zijn
  • Je hebt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Economie

Metafoor Onderwijs bemiddelt voor docenten Economie en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Onze kracht ligt in ons uitgebreide aanbod docenten en scholen, waardoor wij altijd de perfecte match vinden. Wij hebben hieronder een aantal vacatures voor je uitgelicht. Zit er een geschikte vacature voor jou tussen? Solliciteer direct via de vacaturemodule.

Docent Ondernemersvaardigheden - Amersfoort

Docent ondernemersvaardigheden gezocht voor het team uiterlijke verzorging en kappers in de regio Amersfoort. Beschik je over een onderwijsbevoegdheid, heb je ervaring als ondernemer en heb...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN12837

Docent economie - Dordrecht

Ben jij een bevoegd docent economie met ervaring in de commercie en het MBO en per direct op zoek naar een baan voor minimaal 3 dagen per week, solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MES12836

Docent transport - Regio Zwolle

Docent transport en logistiek gezocht in de omgeving van Zwolle! Ben je een ervaren docent en toe aan een nieuwe uitdaging of ben je een Hbo'er met ruime werkervaring binnen de transport...
Gepubliceerd: 10-10-2017
Referentie nr:#MECF12828

Docent Logistiek - Regio Zwolle

Docent transport en logistiek gezocht in de omgeving van Zwolle! Ben je een ervaren docent en toe aan een nieuwe uitdaging of ben je een Hbo'er met ruime werkervaring binnen de transport...
Gepubliceerd: 10-10-2017
Referentie nr:#MECF12827

Docent Economie - Regio Den Haag

Docent economie gezocht voor het verzorgen van lessen economie binnen het MBO. Ben je nog op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 08-09-2017
Referentie nr:#MEKF12764

Voortdurend op zoek naar docenten Economie

Zit jouw droomvacature er niet tussen? Geen nood: wij zijn continu op zoek naar gekwalificeerde en enthousiaste docenten Economie. Schrijf je bij ons in dan gaan wij actief voor jou op zoek naar een passende baan.

Extra handig: bij veel onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld, waardoor jij snel kunt reageren.

Super flexibel: van fulltime tot parttimejob

Bij Metafoor Onderwijs kun je gedetacheerd worden of werken als uitzendkracht of bemiddelt worden als ZZP’er. Wij hebben dan ook diverse opdrachten: van ziektevervanging tot een fulltimebaan als docent Economie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs

Neem contact op met een van onze recruitersvoor een persoonlijk gesprek of schrijf je in bij Metafoor Onderwijs. Het grootste gedeelte van de vacatures vullen wij in met docenten uit ons eigen bestand. Daarom wordt een deel van de vacatures niet altijd op de website geplaatst.

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs houden wij je op de hoogte van de laatste vacatures. Daarnaast gaan wij actief voor je op zoek naar een baan als docent Economie die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Schrijf je snel in, zodat jij binnenkort voor de klas staat als docent Economie.

Inschrijven Contact
Zoekcriteria