MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Zoekresultaten

Vacature docent economie

Weet jij het vak Economie op een begrijpelijke en boeiende wijze uit te leggen aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/roc) of het volwassenonderwijs? Dan hebben wij een aantal interessante vacatures voor jou. Het gaat om een wisselend vacatureaanbod van parttime en fulltime functies voor onder andere het voortgezet onderwijs.


Om in aanmerking te komen voor een baan als docent Economie zijn er een aantal functie-eisen:

  • Je dient in het bezit te zijn van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Economie
  • Je dient vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd te zijn
  • Je hebt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Economie

Metafoor Onderwijs bemiddelt voor docenten Economie en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Onze kracht ligt in ons uitgebreide aanbod docenten en scholen, waardoor wij altijd de perfecte match vinden. Wij hebben hieronder een aantal vacatures voor je uitgelicht. Zit er een geschikte vacature voor jou tussen? Solliciteer direct via de vacaturemodule.

Docent Economie - Regio Den Haag

Heb je ruime werkervaring op het gebied van economie/m&o en beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid? Lees dan snel meer over deze uitdagende baan in het voortgezet onderwijs!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MENH13602

Docent M&O - Regio Den Haag

Beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid en heb je ervaring met lesgeven in de vakgebieden economie/m&o in het voortgezet onderwijs? Lees dan snel verder.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MENH13601

Docent rekenen - Regio Den Haag

Wij zijn op zoek naar een docent rekenen voor circa 0,6 fte per week. Heb je ervaring met lesgeven, beschik je over een Hbo-diploma en heb je affiniteit met ICT? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 12-12-2018
Referentie nr:#MENH13593

Docent internationale marketing - regio Den Haag

Ben je een ervaren docent marketing en economie en beschik je over internationale werkervaring? Beheers je de Engelse taal uitstekend en wil je graag aan de slag binnen het mbo? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 11-12-2018
Referentie nr:#MECF13590

Docent economie - regio Den Haag

Ben je een ervaren docent marketing en economie en beschik je over internationale werkervaring? Beheers je de Engelse taal uitstekend en wil je graag aan de slag binnen het mbo? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 11-12-2018
Referentie nr:#MECF13589

Docent bedrijfskunde - Regio Dordrecht

Docent bedrijfskunde gezocht in de regio Dordrecht! Ben je een ervaren en bevlogen bedrijfskundige, beschik je (bijna) over een lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het mbo? Lees dan...
Gepubliceerd: 23-11-2018
Referentie nr:#MECF13562

Voortdurend op zoek naar docenten Economie

Zit jouw droomvacature er niet tussen? Geen nood: wij zijn continu op zoek naar gekwalificeerde en enthousiaste docenten Economie. Schrijf je bij ons in dan gaan wij actief voor jou op zoek naar een passende baan.

Extra handig: bij veel onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld, waardoor jij snel kunt reageren.

Super flexibel: van fulltime tot parttimejob

Bij Metafoor Onderwijs kun je gedetacheerd worden of werken als uitzendkracht of bemiddelt worden als ZZP’er. Wij hebben dan ook diverse opdrachten: van ziektevervanging tot een fulltimebaan als docent Economie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs

Neem contact op met een van onze recruitersvoor een persoonlijk gesprek of schrijf je in bij Metafoor Onderwijs. Het grootste gedeelte van de vacatures vullen wij in met docenten uit ons eigen bestand. Daarom wordt een deel van de vacatures niet altijd op de website geplaatst.

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs houden wij je op de hoogte van de laatste vacatures. Daarnaast gaan wij actief voor je op zoek naar een baan als docent Economie die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Schrijf je snel in, zodat jij binnenkort voor de klas staat als docent Economie.

Inschrijven Contact
Zoekcriteria