MENU

Vacature Docent Economie

Weet jij het vak Economie op een begrijpelijke en boeiende wijze uit te leggen aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/roc) of het volwassenonderwijs? Dan hebben wij een aantal interessante vacatures voor jou. Het gaat om een wisselend vacatureaanbod van parttime en fulltime functies voor onder andere het voortgezet onderwijs.

Om in aanmerking te komen voor een baan als docent Economie zijn er een aantal functie-eisen:

  • Je dient in het bezit te zijn van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Economie
  • Je dient vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd te zijn
  • Je hebt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures Docent Economie

Metafoor Onderwijs bemiddelt voor docenten Economie en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Onze kracht ligt in ons uitgebreide aanbod docenten en scholen, waardoor wij altijd de perfecte match vinden. Wij hebben hieronder een aantal vacatures voor je uitgelicht. Zit er een geschikte vacature voor jou tussen? Solliciteer direct via de vacaturemodule.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Voortdurend op zoek naar docenten Economie

Zit jouw droomvacature er niet tussen? Geen nood: wij zijn continu op zoek naar gekwalificeerde en enthousiaste docenten Economie. Schrijf je bij ons in dan gaan wij actief voor jou op zoek naar een passende baan.

Extra handig: bij veel onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld, waardoor jij snel kunt reageren.

Super flexibel: van fulltime tot parttimejob

Bij Metafoor Onderwijs kun je gedetacheerd worden of werken als uitzendkracht of bemiddelt worden als ZZP’er. Wij hebben dan ook diverse opdrachten: van ziektevervanging tot een fulltimebaan als docent Economie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs

Neem contact op met een van onze recruitersvoor een persoonlijk gesprek of schrijf je in bij Metafoor Onderwijs. Het grootste gedeelte van de vacatures vullen wij in met docenten uit ons eigen bestand. Daarom wordt een deel van de vacatures niet altijd op de website geplaatst.

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs houden wij je op de hoogte van de laatste vacatures. Daarnaast gaan wij actief voor je op zoek naar een baan als docent Economie die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Schrijf je snel in, zodat jij binnenkort voor de klas staat als docent Economie.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.