MENU

Vacature docent Duits

Zoek jij een functie als docent Duits in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of voortgezet onderwijs?

Metafoor Onderwijs helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Wij zijn gespecialiseerd in onderwijsvacatures in het voortgezet onderwijs, vavo, mbo en hbo.

Je kan bij ons reageren op actuele vacatures docent Duits. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Duits voorstellen.

Heb je werkervaring als docent Duits en beschik je over een onderwijsbevoegdheid? Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Duits

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Wij zijn eerste leverancier bij diverse scholen en zijn op zoek naar docenten voor zowel tijdelijke als structurele vacatures. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van deze pagina. Solliciteren op vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een docent Duits in de omgeving Den Haag met een gaatje vrij in jouw rooster en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#MERS14588

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een docent Duits in de omgeving Den Haag met een gaatje vrij in jouw rooster en vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#MERS14589

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Duits in de omgeving Utrecht met een gaatje vrij in jouw rooster en ben je vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#MERS14590

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Duits in de omgeving Utrecht met een gaatje vrij in jouw rooster en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#MERS14591

Docent Duits (0,2 -1,0 fte) - Regio Rotterdam

Ben jij een docent Duits in de omgeving Rotterdam met een gaatje vrij in jouw rooster en vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 08-04-2020
Referentie nr:#MENL14598

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Duits in de omgeving Amsterdam met een gaatje vrij in jouw rooster en vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 07-04-2020
Referentie nr:#MENL14597

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Rotterdam/Dordrecht

Ben jij een docent Duits in de omgeving Rotterdam met een gaatje vrij in jouw rooster en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 07-04-2020
Referentie nr:#MENL14596

Docent Duits (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Duits in de omgeving Amsterdam met een gaatje vrij in jouw rooster en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want es gibt viel zu tun!
Gepubliceerd: 07-04-2020
Referentie nr:#MENL14595

Continu op zoek naar docenten

Niet gevonden wat je zocht tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde docenten Duits. Via Metafoor Onderwijs kun je werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is er de mogelijkheid dat je direct in dienst treedt van de school. Onze flexibiliteit in de manier waarop docenten ingezet kunnen worden, zorgt ervoor dat we samen de perfecte match vinden.

Inschrijven

Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt, worden ingevuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent dat niet alle vacatures voor docent Duits op de website worden gepubliceerd. Wil je toch voor alle vacatures in aanmerking komen, dan kun je je als docent (gratis) bij ons inschrijven.


Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.


Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!


Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.