Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Branche

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacature docent Duits

De les Duits is de aangewezen plek om met Duitssprekenden te leren communiceren en kennis te nemen van hun cultuur. In het voortgezet onderwijs wordt op veel scholen het vak Duits aangeboden. Een vak dat de leerlingen zelf kunnen kiezen in het vakkenpakket.

De economische verbondenheid tussen Nederland en Duitsland is groot. Binnen het beroepsonderwijs is het vak Duits dan ook voor toeristische- of internationale opleidingen een waardevolle aanvulling op het lesprogramma.

Wij hebben regelmatig vacatures voor docent Duits. Voor zowel eerste- als tweedegraads bevoegde docenten die hun kennis van de Duitse taal en cultuur willen inzetten om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het (eind)examen of een carrière binnen de internationale handel.

Hieronder vind je een actueel overzicht van openstaande vacatures voor het vak Duits. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt worden vervuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent dat niet alle vacatures voor docent Duits op onze website worden gepubliceerd.

Ben jij een docent Duits (in spé) maar staat hieronder geen passende vacature? Schrijf je dan nu in via een open sollicitatie en wij houden je op de hoogte van passende vacatures!

5 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.