MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Vacature docent biologie

Kun jij leerlingen alles vertellen over het menselijk lichaam, fotosynthese en voortplanting? Wij zijn voor onderwijsinstellingen door heel Nederland op zoek naar creatieve docenten biologie die leerlingen op een enthousiaste manier alle ins en outs van het vak biologie kunnen vertellen. Het gaat om verschillende banen: van parttime tot fulltimedienstverbanden. Daarnaast kun je ingeschakeld worden als oproepkracht wanneer een docent met zwangerschapsverlof of ziekteverlof is.

Om in aanmerking te komen voor de vacature docent biologie moet je wel aan aantal functie-eisen voldoen:

  • Je hebt een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid voor biologie
  • Je bent vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd
  • Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Zitten bovenstaande eisen bij jou wel snor? Dan zijn wij op zoek naar jou. Hieronder hebben wij al een aantal vacatures voor docent biologie voor je uitgelicht. Zit jouw droombaan hier toch niet tussen? Dan gaan wij voor jou op zoek naar de job die aansluit bij jouw kwaliteiten en eisen.

Inschrijven Contact

Huidige vacatures docent biologie

Docent Biologie (0,5 fte) - Regio Zwolle

Heb je affiniteit met de doelgroep vmbo-leerlingen en breng je jouw passie voor het vak biologie graag over aan anderen? Lees dan snel meer over deze vacature voor het nieuwe schooljaar in de regio...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENH13850

Docent Biologie (0,5 fte) - Regio Den Haag

Ben jij op korte termijn beschikbaar als docent biologie en daag je deze havo- en vwo-leerlingen graag uit om het beste uit zichzelf te halen? Dan maken wij graag kennis met jou!
Gepubliceerd: 13-05-2019
Referentie nr:#MENH13836

Docent Dier (0,55 fte) - Regio Amersfoort

Ben jij een ervaren docent Biologie/Dier voor het vmbo en op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Kijk dan snel verder.
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MENL13794

Metafoor Onderwijs werkt samen met diverse schoolgemeenschappen en onderwijsinstellingen door heel Nederland. Hierdoor zijn wij het hele jaar door op zoek naar gedreven en flexibele docenten biologie. De vacatures variëren van deeltijd tot voltijd functies. Hieronder vind je een greep uit onze actuele vacatures. Je kunt eenvoudig reageren op een vacature via de vacaturemodule.


Wij zijn het hele jaar door op zoek naar docenten biologie

Heb je tussen bovenstaande vacatures nog niet de perfecte baan gevonden? Maak je geen zorgen. De vacatures worden het hele jaar door aangevuld, waardoor de diversiteit hoog is. Om ervoor te zorgen dat jij snel op de hoogte bent van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied kun je je inschrijven bij Metafoor Nederland. Zo ontvang je de laatste vacatures altijd vers van de pers.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures: schrijf je in

We kaartten het net al eventjes bij je aan: schrijf je in via onze inschrijfmodule om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de laatste vacatures voor docenten biologie. Je ontvangt niet alleen regelmatig vacatures, wij gaan zelf ook voor je op zoek naar een geschikte baan die past bij jouw profiel. Tijdens de zoektocht houden wij rekening met jouw wensen, onder andere rondom het dienstverband, maar ook het aantal uur dat jij wilt werken. Neem contact op met een van onze bemiddelaars voor meer informatie.

Inschrijven Contact
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.