MENU

Werken als ZZP-er

Nieuw item

Voordat u start met uwopdracht gaan wij na of u voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Metafoor Onderwijs voert deze screening uit.

Van u hebben wij de volgende documenten nodig:

  • Een recente uitreksel KVK;
  • Een kopie van uw polis beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Uw BTW-nummer of kopie van vrijstelling BTW;
  • Kopieën van uw diploma’s en certificaten;
  • Een geldige verklaring omtrent gedrag(V.O.G) indien u op een school gaat werken. Wij kunnen u helpen deze aan te vragen;
  • Tevens maakt een ondernemerscheck deel uit van de screening.

Indien u voldoet aan de wettelijke verplichtingen en aan de slag gaat als ZZP-er, ontvangt u een modelovereenkomst welke is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Voor de start van uw werkzaamheden ontvangt u van ons een inlogcode voor E-UUR. Hiermee kunt u inloggen in ons urenregistratiesysteem. Klik op de volgende link voor de Handleiding. U kunt uw facturen maandelijks achteraf mailen aan factuur@metafoor.nl. Metafoor Onderwijs vergelijkt uw facturen met de ingevoerde uren in e–uur en betaalt deze bij akkoord rond de 15e en de 25e van de maand (zie Voorbeeldfactuur 2018). Let op! Metafoor Onderwijs hanteert een betalingstermijn van 30 dagen.

LET OP: Indien u niet voldoet aan de wettelijke verplichtingen kunnen wij u niet inzetten als ZZP-er. U kunt dan wel op basis van uitzenden of detacheren de opdracht uitvoeren. Heeft u vragen bel ons gerust.
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.