MENU

Onze werkwijze


Stap 1| Persoonlijk kennismaken
Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaan wensen in kaart. Na het gesprek hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2| Wij checken je referenties
Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Onze slogan is “kwalitatief onderwijs begint bij de docent”. Omdat waar te maken doen wij twee referentie checks. Jij bepaalt zelf wie jou referenties zijn. Is je referentie positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3| Wij zoeken actief een baan voor jou
Wij hebben een landelijk scholennetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons scholennetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4| Je gaat op gesprek
Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5| Is het een match?
Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. Je arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.