Onderwijsvacatures bij Dienstverlening Flexonderwijs

Wat is Flexonderwijs?

Bij flexonderwijs heb je de kans om studenten een unieke leerervaring te bieden waarin ze hun eigen leerroute en tempo kunnen bepalen. Dit adaptieve onderwijsmodel maakt het mogelijk voor studenten om hun studierichting te wisselen zonder studievertraging en wordt ondersteund door persoonlijke begeleiding van toegewijde coaches. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke student de nodige ondersteuning krijgt om te slagen, zowel tijdens de studie als in hun carrière.

Jouw rol als docent

Als docent speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van basisvaardigheden en specialisaties in sectoren zoals Zorg, Welzijn, Sport, Business, ICT en Techniek. Je zult niet alleen kennis en vaardigheden overdragen, maar ook nauw samenwerken met studenten om hen te begeleiden in hun praktijkervaringen en voor te bereiden op examens. Jouw expertise en toewijding maken het mogelijk voor studenten om naadloos door te stromen naar hogere onderwijsniveaus en hun carrière met vertrouwen te vervolgen.

Dit maakt docenten bij dit ROC blij

  • Impact maken: Als docent bij ROC Midden Nederland kun je directe invloed hebben op het leven van studenten.
  • Innovatief onderwijsmodel: Het flexibele onderwijsmodel biedt docenten de mogelijkheid om creatief en innovatief te zijn in lesmethoden.
  • Professionele ontwikkeling: Door te werken op een instituut dat gericht is op doorstroommogelijkheden, kunnen docenten zichzelf blijven ontwikkelen.
  • Samenwerking en ondersteuning: Bij ROC Midden Nederland werken docenten samen in een ondersteunende omgeving, waarbij ze kunnen profiteren van gedeelde kennis, ervaring en middelen.

Stappen van de sollicitatieprocedure

Kennismaking met Metafoor

Eerste gesprek met ROC MN

Meeloopdag op locatie

Tweede gesprek met ROC MN

Jij gaat starten in Amersfoort!

Meer informatie over flex

Ben jij als docent beschikbaar en benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen het ROC Midden Nederland?

Hi, mijn naam is Denise en ik ben samen met collega Racha verantwoordelijk voor ROC Midden Nederland. Heb jij vragen, twijfels of ben je op zoek naar meer informatie? Neem contact met mij op! Ik ga graag met je in gesprek.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo