Senior Recruiter (0,8 - 1,0 FTE)

Ben jij een creatieve en coachende collega met leidinggevende capaciteiten en vind jij het een uitdaging om samen met jouw team onderwijsinstellingen te ondersteunen en adviseren op het gebied van strategische personeelsplanning en kwalitatief personeel? Dan is werken als senior recruiter bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging! 
MBO
|
VO
|
€ 2.500,- tot € 3.500,-
|
€ 3.000,- tot € 4.000,-

Wat ga je doen?

Geef vorm aan de nieuwe generatie! Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt?  Daar maken wij samen met jou het verschil in het onderwijs en geven we vorm aan de toekomstige generatie.  Ben jij een creatieve en coachende collega met leidinggevende capaciteiten en vind jij het een uitdaging om samen met jouw team onderwijsinstellingen te ondersteunen en adviseren op het gebied van strategische personeelsplanning en kwalitatief personeel? Dan is werken als senior recruiter bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging! 

Dit is jouw werkdag: 

Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met jouw recruitment team en neem je de vacatures door en bespreek je alle doelen van de dag. Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt.  Je bent de eerste vraagbaak voor zowel sales als recruitment in het afstemmen van behoeftes en het signaleren van knelpunten bij jouw klanten en voorziet hen van gedegen advies. Je informeert en rapporteert gevraagd en ongevraagd het management over de stand van zaken omtrent o.a. ontwikkelingen, kansen, vacatures, docenten en klanten. Zelf ga je ook actief aan de slag om docenten te vinden op verschillende (sociale)media, ga je naar netwerkbijeenkomsten, bezoek je congressen en klantbijeenkomsten en plan je afspraken binnen en buiten de deur.

Met jouw enthousiasme weet jij scholen te voorzien van ervaren en kwalitatief personeel en weet je de verbinding te maken tussen scholen en partners in de regio om gezamenlijk op te trekken om in schaarste te voorzien. Je hebt dagelijks contact met scholen, kandidaten, partners en het MKB. Je initieert  evaluaties met jouw klanten en kandidaten om onze dienstverlening te verbeteren en samen op te trekken in de uitdagingen waar de branche tegen aan loopt. Tevens spar je met de marketing en communicatie afdeling over de juiste strategie om jouw klanten te helpen. Door jouw mensenkennis, kennis, kunde en kritische kijk, weet jij  precies wat er speelt, welke prioritering nodig is en beïnvloed jij dit proces op een constructieve manier. Daarnaast haal je het beste uit jezelf en jouw team, zorg je voor focus, faciliteer je een optimale werksfeer en ben je kritisch naar jezelf, collega’s, klanten en het management.

Wie ben jij?

Jij bent toe aan een volgende stap! Na jaren als recruiter te hebben gewerkt in een coördinerende rol, ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je wilt bijdragen aan kwalitatief onderwijs en zet dit gezamenlijke belang met jouw klanten voorop.  Afwisseling is wat je zoekt, waarbij je jouw meerwaarde op het gebied van kennis en kunde optimaal inzet.  Jouw netwerk beschrijft jou als een energieke, optimistische en kritisch adviseur die het beste uit zichzelf en zijn/haar omgeving wilt halen. Je coacht, motiveert en begeleidt jouw collega’s met duidelijke doelen. Je bent commercieel ingesteld en bent goed op de hoogte van de wet en regelgeving omtrent HR, de WAB, uitzenden en detacheren. Vooral het onderwijs is de branche waar jij je thuis voelt en waarvoor je een meerwaarde creëert.

Verder:

  • ben je in bezit van een afgeronde hbo of universitaire opleiding richting HRM, Personeel en Organisatie, (Commerciële) Economie of een ander relevant vakgebied
  • heb je minimaal 5 jaar ervaring in de recruitment en uitzendbranche (in de onderwijsbranche is een pré)
  • beschik je over een SEU-diploma en hebt aantoonbare kennis van de cao ABU, cao mbo en cao vo

Wat bieden wij jou?

  • Leuke collega’s waar samenwerken en humor centraal staan en waar je veel ruimte krijgt voor inbreng van ideeën
  • Een moderne werkomgeving met optimale sta-zit werkplek van alle gemakken voorzien( o.a. twee schermen,  Surface en smartphone)
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels de KMM Academy en SkillsTown
  • Een tijdelijke overeenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast
  • Een marktconform salaris (tussen €2.500,- en €4.000,- bruto maandsalaris op basis van fulltime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling. 

Talent ontwikkeling

Metafoor Onderwijs zet in op persoonlijk talent. Ben jij bijvoorbeeld helemaal thuis in het opzetten van marketing campagnes, het schrijven van blogs of het analyseren van big data. Of wellicht ligt jouw talent wel in het opleiden en begeleiden van nieuwe collega’s of docenten en wil jij je inzetten voor de Metafoor Academy? Bij Metafoor Onderwijs krijg je alle ruimte om dit talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Je creëert je eigen functie!

Wie zijn wij?

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Samen met je collega’s bemiddel je personeel voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden. 

Vragen over deze vacature?

Stuur jouw cv en motivatie naar info@metafooronderwijs.nl.  En geef samen met ons vorm aan de nieuwe generatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer weten over Metafoor Onderwijs en jouw nieuwe baan? Neem dan contact op met Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs, via telefoonnummer 06-55 37 06 75.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo