HR Manager Talentontwikkeling regio Almere

Ben jij een gedreven HR professional die enthousiast wordt van de uitdagende combinatie van HR, recruitment en ontwikkeling? Check deze uitdagende vacature!
55K tot 75K op jaarbasis

Wat ga je doen?

Ben jij een gedreven HR professional die enthousiast wordt van de uitdagende combinatie van HR, recruitment en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar een verbinder met een corporate visie en een vleugje boerenslimheid die graag impact wil maken als HR Professional binnen onze succesvolle organisatie.

Verantwoordelijkheden:

 • Aantrekken van Management Trainees en versterken van onze employer branding.
 • Beheren van diverse opleidingsprogramma's bij onze KMM Academy.
 • Adviseren van managers en directeuren op het gebied van aantrekken, enthousiasmeren en ontwikkelen van medewerkers.
 • Creëren van een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, onder andere via de KMM Academy.

Jij als HR-professional met een frisse blik, haalt energie uit het werken met mensen. Je hebt een duidelijke visie op recruitment, training & development. Structuur aanbrengen en hoofd- en bijzaken scheiden zijn jouw sterke punten. Je bent gewend aan eigenaarschap en verantwoordelijkheid en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. 

Je dagelijkse activiteiten omvatten het fungeren als een verbindende schakel tussen managers en directeuren, waarbij je hen adviseert over het aantrekken, enthousiasmeren en ontwikkelen van medewerkers. Hierbij creëer je een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers gestimuleerd worden om zich te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld via onze KMM Academy.

Kortom, je vult je dagen met het bezoeken van bedrijven, het schrijven van impactvolle vacatures, het ontwikkelen en begeleiden van inspirerende opleidingsprogramma's, het voeren van sollicitatiegesprekken en het onderhouden van nauwe relaties met zowel leveranciers als interne klanten om het HR-landschap van onze organisatie te versterken.

De HR-professional die wij zoeken:

 • beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding in HRM of vergelijkbaar.
 • Heeft ongeveer 5 jaar ervaring in een commerciële en ondernemende omgeving.
 • Heeft ervaring op het gebied van recruitment en talent werving
 • Beschikt over kennis en ervaring op het gebied van opleiding en ontwikkeling van interne medewerkers
 • is verbindend en enthousiast.
 • is beschikbaar voor minimaal 0,8-1,0 fte

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij de KMM Groep, een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met 32 bedrijven en meer dan 950 medewerkers en actief op nationaal en internationaal niveau. Onze vijf sterke divisies, KARMAC, IVIO, PROSU, METAFOOR en MAC3PARK, kenmerken zich door een prettige bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We zijn trots op onze erkenning als Deloitte's Best Managed Company en ontvingen de Gazelle Award. Verantwoord ondernemen, betrokkenheid bij de samenleving en waarden zoals collegialiteit, plezier en vitaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Ontmoet jouw collega's

Wij bieden:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie.
 • Onderdeel worden van een succesvolle organisatie.
 • Mogelijkheid om 32 of 40 uur per week te werken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Competitief salaris (afhankelijk van ervaring en achtergrond 55-75k per jaar).
 • Premievrij pensioen.
 • 29 vakantiedagen.
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Sponsormogelijkheden voor sportclubs of maatschappelijke evenementen.
 • Extra's zoals gratis fruit, vrijdagmiddagborrels, feesten en sportieve evenementen.

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Sandra Schaft.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo