Docent Verpleegkunde regio Rotterdam

Ben jij bedreven in de verpleegkunde en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Lees snel verder!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Voor het opleidingsteam Verzorgende-IG en mbo-Verpleegkunde bij een groot ROC in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Docent Verpleegkunde. In deze rol begeleidt je studenten op gerichte wijze naar de beroepspraktijk. Het onderwijs wordt verzorgd voor niveaus 3 en 4 door diverse docenten en instructeurs. Je komt te werken in een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Je hebt vooral aandacht voor de individuele behoefte van de student om hem of haar zo goed als mogelijk klaar te stomen voor de praktijk.

De docent die wij zoeken:

 • heeft een mbo-4 of hbo- opleiding verpleegkunde en werkervaring in het vak
 • heeft een geldige BIG-registratie
 • heeft een tweedegraads lesbevoegdheid Gezondheidszorg of PDG
 • heeft ervaring met het coachen van zowel groepen als ook individuele studenten
 • draagt bij aan aan het team door ambitie en team spirit

Waar ga je werken?

Onze partner is één van de grote ROC's binnen de regio Rotterdam, met diverse locaties voor de verschillende teams.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het mbo. Ben je op zoek naar een tijdelijke functie, uitdagende opdracht of juist een baan met uitzicht op vast? We laten je graag kennismaken met de scholen in ons netwerk en kijken welke vacature het beste bij jou past. Op onze pagina voor docenten lees je meer over hoe wij je kunnen helpen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

 • een baan voor 0,3 – 0,4 FTE
 • uitzicht op vaste aanstelling
 • een plek in een team dat echt het verschil wil maken voor studenten van de regio
 • salaris conform de LB-schaal van het cao mbo
 • reiskostenvergoeding met een maximum van 80 km per dag 
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature Docent Verpleegkunde of heb je vragen over de locatie? Neem dan contact op met Ahad Khan.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo