Docent Software Developer regio Rotterdam

Ben jij een top Software Developer? Heb jij kennis van code en kan jij lesgeven? Dan is de vacature Docent Software Developer mogelijk iets voor jou!

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Software Developer?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor theoretische lessen en projectbegeleiding. Je ondersteunt studenten bij het uitvoeren van opdrachten en projecten, creëert lesmateriaal, en draagt bij aan onderwijsontwikkeling richting MBO2030. Binnen de opleiding werken studenten voornamelijk met Python, HTML, CSS, Javascript, PHP en SQL. We verwachten dat je in staat bent om je goed in te leven in onze studenten, een coachende rol aanneemt en hen helpt om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Solliciteer vandaag nog of bekijk één van onze openstaande onderwijsvacatures op het gebied van ICT om een beeld te krijgen van wat Metafoor Onderwijs voor jou kan betekenen.

De Docent Software Developer die wij zoeken:

  • Is een ervaren software developer met een hbo-werk- en denkniveau
  • Is in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het mbo, of bereid deze te behalen
  • Is in staat om studenten optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt en hun toekomst

Waar ga je werken?

Deze school is een jonge, ambitieuze particulier instelling voor hoger onderwijs. De basisfilosofie is kleinschaligheid, aandacht voor de student en samenwerking met het bedrijfsleven in de regio. De opleidingen worden samen met het werkveld ontwikkeld waarbij de beroepspraktijk centraal staat.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het vo of mbo en is deze vacature Docent Software Developer net niet wat je zoekt? Bekijk onze andere ICT vacatures hier.

Liever geen ICT? Je kan altijd een open sollicitatie indienen en dan kijkt een van onze ervaren Recruiters samen met jou naar een bijpassende droombaan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van kansen die wij graag delen met jou.

Kansen pakken

Wij bieden:

  • Enerverend, uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is
  • Werken in een team van betrokken mensen die elke dag streven naar verbetering van het onderwijs
  • Mogelijkheid om, indien van toepassing, een onderwijsbevoegdheid te behalen
  • Een parttime vacature voor 0,8 fte, waardoor je werk en privé goed kunt balanceren
  • Toepassing van de cao mbo, met bijbehorende arbeidsvoorwaarden
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Salariëring in schaal LB met een maximaal bruto maandsalaris van € 5.078,- bij een fulltime aanstelling

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over onze organisatie en onze werkwijze? Voor vragen over de vacature docent Software Developer kun je mailen naar Ahad Khan. Solliciteren voor deze vacature docent software developer kan via de onderstaande sollicitatiebutton

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo