Docent Scheikunde regio Amsterdam

Heb jij een liefde voor Scheikunde en eventueel  Werk je graag op hoog niveau in het middelbaar onderwijs? Kom dan werken als docent Scheikunde op een leuke school in Amsterdam.

VO
|
Cao VO - schaal LB
|
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen als docent Scheikunde?

Heb jij een voorliefde voor Scheikunde? Werk jij graag op een unieke manier met jou leerlingen? Laat jij je leerlingen graag zien waarom je bepaalde stoffen niet moet combineren met andere? Of juist wel? De school biedt haar leerlingen een unieke manier van lesgeven. In de loop der jaren heeft de school zijn eigen werkwijze gecreëerd waarin de leerlingen extra getest kunnen worden, hier mag jij aan deelnemen!

Je zal les gaan geven in de bovenbouw van het gymnasium. In totaal gaat het om 21 lesuren, verdeeld over 5 dagen. (gecombineerd met Natuurkunde)

Het gaat om een tijdelijke vacature per direct tot de kerstvakantie. 

Is deze vacature docent Scheikunde niet helemaal wat je zoekt? Check dan onze andere vacatures

 

De docent Scheikunde die wij zoeken:

 • heeft een 1e graad lesbevoegdheid voor Scheikunde
 • heeft ervaring met het verzorgen van 1e graad lessen binnen het voortgezet onderwijs 
 • is op kort termijn beschikbaar voor minimaal 0,87 FTE t/m de kerstvakantie
 • Is enthousiast om te werken op een nieuwe unieke leerwijze
 • kan zich inleven in de wereld van de leerlingen
 • goed te combineren met Natuurkunde!

Waar ga je werken?

Het gaat om een kleinschalige en gezellige gymnasium in Amsterdam-Oost. Hier staat de leerling centraal en wordt er veel gebruik gemaakt van digitale middelen. Er zijn veel vakoverstijgende projecten, in keuzemodules en tijdens buitenschoolse activiteiten. Daarnaast zijn er regelmatig excursies in het binnen- en buitenland. Het is een moderne school die middenin de samenleving staat. Het is goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet onderwijs. Tijdelijke functies ter vervanging bij ziekte of zwangerschap, banen met uitzicht op vast of gerichte trainingen ter voorbereiding op de examens. Ben je op zoek naar een baan als docent natuurkunde of scheikunde en wil je aan de slag in de regio's Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort of Almere? Schrijf je in en maak kennis met ons netwerk.

Wij bieden:

 • een tijdelijke job t/m de kerstvakantie voor 0,87 fte (gecombineerd met Natuurkunde)
 • Een salaris conform de CAO-VO met een inschaling van LB, mogelijk LC 
 • Reiskostenvergoeding van €0,12,- per km
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak
 • werken op een moderne en relatief nieuwe school waar de leerling centraal staat

 

Vragen over deze vacature?

Heb je nog vragen over de baan of wil je meer weten over onze werkwijze?  Neem dan contact op met Racha Saja.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo