Docent Rekenen regio Utrecht

Ben jij een ervaren docent rekenen en sta je te popelen om jouw kennis te delen met mbo-studenten? Reageer op deze vacature docent rekenen in regio Utrecht!

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben je een enthousiaste en ervaren docent rekenen met een passie voor mbo-studenten? Als je sterk bent in pedagogiek en het coachen/begeleiden van studenten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent een ervaren docent rekenen met voldoende expertise om direct aan de slag te kunnen. Je begeleid jouw leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden, zowel in je vakgebied als op het gebied van persoonlijke groei. Als docent Rekenen ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan studenten op het mbo. Je geeft een duidelijke uitleg over de lesstof en weet de studenten betrokken te houden bij de les. Je bent in staat om studenten te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen en draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Naast je rol als docent fungeer je tevens als studentencoach. Je biedt de studenten begeleiding tijdens hun stageperiodes. Daarnaast verzorg je lessen in het leertuinonderwijs, waarbij je studenten ondersteunt bij de meer theoretische opdrachten die in andere lessen aan bod komen.

Ben jij die enthousiaste docent Rekenen die ervoor zorgt dat de les niet begint en eindigt met droge stof? Krijg je energie van studenten en weet je het maximale uit hen te halen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze mooie vacature docent Rekenen!

Benieuwd naar de ervaringen van andere docenten? Check ook onze toffe testimonials!

De docent die wij zoeken:

  • heeft een tweedegraads bevoegdheid voor het mbo
  • heeft ervaring in lesgeven, het liefst binnen het mbo
  • is zowel pedagogisch als didactisch vaardig 
  • heeft affiniteit met rekenen en business 
  • is beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige mbo school waar studenten breed worden opgeleid, waar persoonlijk onderwijs wordt gegeven en iedereen elkaar kent. Het team waarin je komt te werken is hecht en ambitieus, het personeelsverloop binnen deze afdeling is klein.

De doelgroep waarop je je richt zijn studenten van de Flexopleiding op niveau 2. Deze nieuwe opleiding gestart in februari 2024, biedt studenten de kans om zich te oriënteren op welke richting ze willen ingaan. Alle Flexopleidingen beginnen met een basisprogramma, waarin studenten de fundamentele vaardigheden leren die nodig zijn voor het specialisme en stage lopen. Na het basisprogramma specialiseren studenten zich in een van de volgende richtingen: Zorg, Welzijn, Sport, Business, ICT of Techniek. In deze fase leggen ze voornamelijk examens af en behalen ze uiteindelijk hun diploma.

Meer info over flexopleidingen

Wil je meer weten over het flexonderwijs? Klik op de button.

Flexonderwijs

De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur! Daarnaast beschikt de school over een restaurant, coffeebar, broodbar en nog veel meer. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Metafoor Onderwijs is jouw sidekick in deze zoektocht naar jouw droombaan.

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk.

Wij bieden:

  • een contract voor minimaal één jaar o.b.v. detacheren
  • salariëring van max € 5.078 bruto per maand bij fulltime aanstelling (schaal LB, cao mbo) afhankelijk van opleiding en ervaring
  • reiskostenvergoeding conform de cao mbo (maximaal €15,20 per dag)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars

Vragen over deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Solliciteer via de button. Vragen of informatie over deze vacature docent Rekenen kun je een mail sturen naar Denise Defares.

Wij vinden het belangrijk dat jij goed kunt afwegen of de vacature echt bij jou past. Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

SOLLICITATIEPROCEDURE

Stap 1
Kennismaking Metafoor

Stap 2
Op gesprek bij de opdrachtgever 

Stap 3
Meeloopdag

Stap 4
Tweede gesprek

Stap 5
Je gaat starten!

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo