Docent Praktijkonderwijs regio Almere

Ben jij een docent Praktijkonderwijs en op zoek naar een uitdagende baan in de regio Flevoland voor aankomend schooljaar? Check deze groene vacature!
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Kom jij van de pabo of heb je een lesbevoegdheid en maak je graag de overstap naar Praktijkonderwijs? Grijp dan nu je kans! Per direct zijn wij op zoek voor een kleine school in Praktijkonderwijs naar een docent AVO voor 0,4-0,5 fte tot de kerstvakantie.

Het praktijkonderwijs bereidt leerlingen voor op hun toekomst en een plaats binnen de (regionale) arbeidsmarkt. De school biedt leerlingen doorstroommogelijkheden naar opleidingen op onder andere assisterend niveau. Het gaat om leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

Als docent Praktijkonderwijs verzorg je algemeen vormende vakken in de rol van groepsleerkracht. Denk daarbij aan burgerschap, Nederlands en rekenen. Je begeleidt leer- en oefenactiviteiten met individuele en kleine groepen leerlingen (maximaal 15 per groep), beoordeelt werkstukken en studieresultaten en begeleidt bij projecten en afstudeeropdrachten e.d. Tevens ben je mentor van een leuke fijne klas.
De lesdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Beschik je over een diploma PABO of een tweedegraads lesbevoegdheid, heb je ervaring binnen het praktijkonderwijs en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de regio Flevoland, dan ontvangen we graag z.s.m. jouw motivatie en cv!

Deze opdracht is ter vervanging van ziekte per 1 september tot de kerstvakantie.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een PABO-diploma of 2e gr bevoegdheid
  • heeft affiniteit met de leerlingen van Praktijkonderwijs
  • beschikt over uitstekende pedagogische vaardigheden en veel geduld!
  • heeft bij voorkeur ervaring binnen praktijkonderwijs of vmbo basis.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een kleine praktijkschool. De locatie staat bekend om een persoonlijke en gemoedelijke sfeer, waar bijna iedereen elkaar kent. Bij deze school willen ze graag dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. 
 

 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voorgezet onderwijs of mbo. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of juist een baan met uitzicht op vast? Lees dan meer over wat wij voor je kunnen betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

 

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaring van Eline, onderwijsbegeleider.

testimonial van eline

Wij bieden:

  • een uitdagende baan van 0,4-0,5 fte per 1 september tot de kerstvakantie
  • inschaling in de cao vo LB max. € 4.573,- afhankelijk van bevoegdheid en werkervaring
  • reiskosten conform cao vo 0,12 ct per km
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33 %.

 

Vragen over deze vacature docent Praktijkonderwijs?

Heb je vragen over deze vacature docent praktijkonderwijs AVO? Stuur dan een mail naar Nicolette Lindhout . Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton. Zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. 

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo