Docent Nederlands regio Rotterdam

Ben jij een docent Nederlands met affiniteit voor sociaalpedagogisch werk? Lees dan verder en solliciteer direct!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Nederlands

Ben jij een gepassioneerde docent Nederlands? Ben je op zoek naar een dynamisch werkplek? Heb jij daarnaast ook nog affiniteit met het sociaalpedagogisch werkveld? Dan is deze vacature docent Nederlands de uitgelegen kans voor jou!

Als docent Nederlands ga jij lessen over de Nederlandse taal verzorgen aan mbo-studenten die opleidingen volgen binnen het sociaalpedagogisch werkveld. Denk hierbij aan de opleidingen Sociaal Werk, Pedagogisch Werk en Onderwijsassistent. Jij speelt niet alleen een sleutelrol hierin, maar je werkt ook nauw samen met collega's aan het taalkracht beleid. Daarnaast geef je ook bijles aan een kleine groep studenten die hier extra aandacht voor nodig hebben, zodat ook zij de volledige ondersteuning krijgen die aansluit bij hun leerbehoeftes.

Jouw missie? Het versterken van het eigenaarschap van mbo-studenten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling in een uitdagende leeromgeving. Met deze unieke kans lever jij een betekenisvolle bijdrage aan de groei van onze mbo-studenten. 

 

De docent die wij zoeken:

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands 
  • Je hebt ervaring of bent vaardig in het coachen van mbo-studenten
  • Je bent bekwaam in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken 

 

Waar ga je werken?

Als docent Nederlands kom je te werken op een van de ROC scholen in Vlaardingen. Hier ga je als docent Nederlands aan de slag en staan zowel studenten als collega's bij jou centraal. Samen met jouw collega's werk je via de methode LeerKracht samen aan de volgende ambitie: “Met vertrouwen in eigen kunnen en in interactie met de ander, vergroot de student het eigenaarschap tijdens de ontwikkeling tot professional, persoon & actief burger in een veilige, uitdagende en krachtige leeromgeving”.

De locatie in Vlaardingen, gelegen aan de groende buitenrand en aangrenzend aan een recreatiegebied, is vanaf het treinstation ongeveer 10 minuten lopen of slechts 2 minuten met de bus. Deze locatie biedt ruime parkeergelegenheid voor fietsen en scooters. Circa 900 studenten ontvangen hier hun onderwijs in een pand dat is voorzien van een ruime kantine met terras en catering faciliteiten. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels en supermarkten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan in verschillende regio's waaronder ook Zuid-Holland. Ben je dus op zoek naar een baan in het mbo? Dan staan onze recruiters voor je klaar en introduceren we je graag bij de scholen in ons netwerk. 

Neem gerust ook een kijkje bij onze open vacatures voor alle onderwijsvacatures bij ons.

 

Wij bieden:

  • Een nieuwe uitdaging binnen het mbo
  • Een tijdelijke aanstelling van voor het schooljaar 2024-2025 van 0,8 FTE (mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren)
  • Salariëring in schaal LB conform cao mbo (max €5.078 bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Reiskostenvergoeding conform cao mbo
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Verschillende webinars

Vragen over deze vacature?

Vragen over deze vacature docent Nederlands in regio Rotterdam? Neem dan contact op met Talisa Groenland.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo