Docent Nederlands regio Rotterdam

Ben jij klaar om studenten te inspireren voor Nederlands? Als docent Nederlands speel je een essentiële rol. Lees verder en solliciteer nu!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands speel je een essentiële rol in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van MBO-studenten. Je maakt deel uit van het team niveau 4 en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende lessen Nederlands. Je zal eventueel ook lesgeven op andere niveaus, waaronder niveau 2 en niveau 3.

Jouw missie is het creëren van een inspirerende leeromgeving waarin studenten actief betrokken zijn en plezier beleven aan het leren van de Nederlandse taal. Je gebruikt diverse didactische werkvormen, zowel in de klas als online, om ervoor te zorgen dat de studenten gemotiveerd en enthousiast zijn om hun taalvaardigheid te verbeteren.

Je bent meer dan alleen een leraar; je bent ook een coach en inspirator. Je motiveert studenten, en je bent in staat om hen te begeleiden in hun ontwikkeling tot beginnende professionals en wereldburgers. Je hebt affiniteit met MBO-studenten en begrijpt hun behoeften. Je bent flexibel en speelt in op hun mogelijkheden.

Als docent Nederlands draag je actief bij aan de ontwikkeling en verbetering van jouw vak en het onderwijs. Taal is de sleutel tot succes in elke carrière, en jij helpt de taalkracht van onze studenten te versterken. Samen met je collega's geef je de Nederlandse taal een centrale plaats in onze opleidingen en werk je aan het interne taalprogramma.

De docent die wij zoeken:

  • Beschikt minstens over een PDG, of een MBO-lesbevoegdheid.
  • Heeft de passie en het vermogen om studenten te inspireren en motiveren.
  • Heeft een 'growth mindset' en gelooft in wat studenten kunnen worden.
  • Past diverse didactische werkvormen toe, zowel in de klas als online

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een van de colleges van een groot ROC in Zuid Holland.
Het team waar je deel vanuit maakt, bestaat uit 50 medewerkers; docenten, ondersteuningsmedewerkers en administratieve medewerkers. Het team wordt aangestuurd door drie onderwijsleiders. De opleiding leidt rond de 820 studenten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Metafoor Onderwijs werkt landelijk voor docenten en scholen. Wij bemiddelen docenten en overig onderwijskundig personeel voor het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, inburgeringsonderwijs en volwassenonderwijs.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, aandacht, doorzettingsvermogen en openheid. Dit betekent voor docent en school dat wij snel de juiste match maken.

Wij bieden:

  • een waardevolle en veelzijdige baan als docent Nederlands bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam tot einde schooljaar 2023/2024
  • een opdracht van 0,6 tot 1,0 FTE
  • inschaling conform cao mbo
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km met een maximum van 80 km per dag.

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature kun je een mail sturen naar Ahad Khan. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo