Docent Nederlands regio Rotterdam

Ben jij een enthousiaste docent Nederlands die de mbo leerlingen meeneemt op taalavontuur? Ben jij 0.8 FTE beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Nederlands met een passie voor taal en affiniteit met de maritieme wereld? Wil je jouw kennis delen met mbo-studenten? Zo ja, dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Binnen deze opleiding verzorg je zelfstandig de lessen Nederlands en ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van ons lesprogramma. Je bent bedreven in het leggen van bruggen tussen theorie en praktijk binnen het toekomstige werkveld van onze studenten. Daarnaast draag je actief bij aan de vakgroep Nederlands en neem je deel aan boeiende projecten.

Voelt deze vacature als een perfecte match? Ben je in het bezit van een bevoegdheid voor Nederlands? Als je direct beschikbaar bent voor 0,8 fte en op zoek bent naar een langdurige uitdaging, solliciteer dan direct!

 

De docent Nederlands die wij zoeken:

  • heeft een 2e graads bevoegdheid Nederlands
  • is vanaf 08-01-24 beschikbaar voor 0,8 fte
  • heeft affiniteit met het lesgeven aan jongeren op mbo-niveau
  • kan goed schakelen tussen verschillende didactische werkvormen

 

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een toonaangevend onderwijsinstituut, op een toffe werkplek aan de maas! Bij het college ervaar je een inspirerende werkomgeving waar jouw passie voor het vak volledig tot zijn recht komt. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Dit doen wij voor jou.

Wij bieden:

  • een waardevolle en enerverende baan bij onze opdrachtgever in Rotterdam
  • een salaris van € 3331,- / € 5573,- bruto per maand (schaal LB/LC), afhankelijk van ervaring 
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag (maximaal € 15,20 per dag)
  • een toffe werkplek aan de Maas!

Vragen over deze vacature?

Vragen over de vacature docent Nederlands? Neem contact op met Denise Defares.

Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo