Docent Nederlands NT2 regio Den Haag

Nederlands NT2/ISK Docent? Help jongeren met een nieuw begin. Voel de impact. 0,8 FTE, Den Haag. Solliciteer & Inspireer. 

 

MBO
|
Cao MBO - schaal LB
|
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen als docent Nederlands NT2?

Stel je voor: Je staat aan het begin van elke schooldag klaar om een klas vol enthousiaste ISK-leerlingen te verwelkomen. Studenten van 12 tot 18 jaar met diverse achtergronden en uiteenlopende taalniveaus van A0 tot B2, allen nieuwkomers die hun weg zoeken in een nieuw cultuur en maatschappij. Jij, als Docent Nederlands NT2 in het mbo, bent meer dan alleen hun docent; je bent de gids die hen begeleidt op hun reis naar het beheersen van de Nederlandse taal. Jouw lessen zijn meer dan onderwijsmomenten; het zijn kansen om elk individu te laten schitteren, ongeacht hun startpunt. 

Je affiniteit met deze ISK-leerlingen is duidelijk zichtbaar in hoe je elke les benadert. Je begrijpt de unieke uitdagingen waar de ISK-leerlingen voor staan en zet je volledig in om een omgeving te creëren waarin ze zich veilig, ondersteund voelen. Jouw geduld en toewijding aan hun succes maken jou niet alleen een docent maar ook een mentor en inspirator voor deze jonge mensen die een nieuw begin willen maken in onze maatschappij.  

Deze vacature Docent Nederlands NT2 is per direct en loopt tot en met 12 juli 2024. Dit is jouw kans om je sporen na te laten, om je passie en kennis te delen op een plek waar elk woord dat je spreekt, elke les die je geeft, een leven kan veranderen. 

Voel jij je aangesproken? Twijfel dan niet langer. Solliciteer nu, en laten we samen de toekomst van onze studenten vormgeven. Jouw reis naar het maken van een blijvende impact begint hier.

 

 

 

 

 

De Nederlandse docent die wij zoeken:

  • Beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of heb een afgeronde relevante hbo-opleiding.
  • Aangevuld met een PDG
  • Heeft een recente onderwijsinstelling in het vo of mbo. 
     

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een mbo in de regio Den Haag. Binnen de afdeling BAS, die zicht richt op het begeleiden van jongeren die om diverse redenen niet kunnen starten met een reguliere opleiding, maak je deel uit van een team van ongeveer 70 mensen. Dit team biedt ruimte voor persoonlijke groei en vrijheid in de uitvoering van het werk. De positieve instelling binnen de organisatie zorgt ervoor dat medewerkers zich trots voelen wanneer ze zien dat hun studenten vooruitgang boeken. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Burgerschap in een andere regio? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.431,- en €5.078,- (schaal LB) Met doorgroeimogelijkheden naar LC niveau ( een bruto maandsalaris tussen €3.906,- en € 5.740,-) is afhankelijk van (werkervaring, opleiding en competenties)
  • Reiskostenvergoeding conform cao mbo
  • 8,33 % eindejaarsuitkering
  • Een leuke en uitdagende opdracht t/m 12 juli 2024 voor 0,8 FTE 

Vragen over deze vacature docent Nederlands NT2 in Den Haag?

Wil je meer weten over de vacature docent Nederlands NT2 of heb je vragen? Neem dan contact op met Neda Nurian.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo