Docent Natuurkunde regio Rotterdam

Ben je een ervaren docent natuurkunde en op zoek naar een tijdelijke opdracht in het volwassenenonderwijs? 
Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen?

Als docent natuurkunde ga je aan de slag bij de afdeling Vavo, waar jongvolwassen studenten alsnog hun diploma halen voor vmbo-tl, havo of vwo. 

Je verzorgt lessen aan 2 groepen havo en 2 groepen vwo. Alle studenten doen in mei eindexamen in het vak natuurkunde. Met passie voor jouw vakgebied help je studenten door de lastige onderdelen en weet hen zelfvertrouwen te geven in de voorbereiding op de aankomende schoolexamens. 

De vacature docent natuurkunde is vanwege ziektevervanging ontstaan. De inzet is nodig tot medio januari, mogelijk langer. De lessen staan gepland op maandag en donderdag.

Ben je flexibel ingesteld en kun je snel aan de slag bij het Vavo? Dan komen we graag met je in contact!

De docent die wij zoeken:

 • heeft ruime ervaring met het verzorgen van lessen of examentraining aan examenklassen havo en vwo
 • beschikt bij voorkeur over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak natuurkunde of is een sterke tweedegraads docent
 • is per direct beschikbaar op maandag en donderdag
 • beschikt over een eigen laptop en is bereid deze laptop in te zetten voor de werkzaamheden 
 • is flexibel ingesteld, denkt graag mee en voelt zich snel thuis in een nieuwe omgeving

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor het vavo, dit staat voor voortgezet algemeen volwassenen onderwijs. Studenten kunnen om verschillende redenen kiezen voor vavo; wanneer zij gezakt zijn, extra certificaten nodig hebben, hogere cijfers nodig hebben of willen doorstromen naar een andere vervolgopleiding.

De locatie is kleinschalig opgezet en de sfeer voelt gemoedelijk en gezellig. Je komt te werken in een klein en betrokken team op locatie en bent onderdeel van de vakgroep geschiedenis, verdeeld over meerdere locaties. 

De school is goed bereikbaar met auto en ov. Jouw auto parkeer je op het eigen parkeerterrein van de school of in de directe omgeving. De bus vanaf het station stopt voor de ingang. 

Metafoor werkt samen met verschillende vavo-afdelingen in Zuid-Holland en zoekt regelmatig naar docenten met een eerstegraads lesbevoegdheid. Is de vacature docent natuurkunde niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze pagina voor docenten en ontdek wat Metafoor voor je kan betekenen. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. 

Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. 

Wij bieden:

 • een waardevolle baan bij het vavo in de regio Den Haag
 • een contract voor 0,4 FTE op basis van detachering of inzet als zzp 
 • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 5.573,- bruto per maand bij fulltime of een marktconform tarief
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km met een maximum van 80 km per dag of volledige vergoeding OV
 • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en webinars via de Metafoor Academy

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over het Vavo of heb je vragen over de locatie? Stuur dan een mail, bij voorkeur voorzien van jouw cv, naar Chantal Feenstra.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo