Docent Nask regio Amsterdam

Ben jij een docent Nask en wil je werken met vmbo leerlingen? Voor een daltonschool in de regio Amsterdam zoeken wij een 2e bevoegd docent voor 0,6 FTE.
VO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als docent Nask op een Daltonschool voor een reguliere vacature met een omvang van 0,6 tot 0,8 fte.

Als docent Nask speel je een essentiële rol in het bevorderen van begrip en interesse in de vakken Natuurkunde en Scheikunde bij onze leerlingen. Je verzorgt inspirerende en interactieve lessen aan diverse klassen, waarbij je gebruikmaakt van moderne lesmethoden en innovatieve leermiddelen. Je bent in staat complexe concepten op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen en leerlingen te motiveren om hun grenzen te verleggen. Differentiatie is voor jou vanzelfsprekend, en je bent in staat om leerlingen met verschillende niveaus te begeleiden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het lesmateriaal en de vaksectie.

Als docent Nask verzorg je lessen aan leerlingen van het vmbo. Het gaat hierbij om 14 tot 16 lessen van 45 minuten. Naast het geven van taalkundelessen begeleid je deze leerlingen bij het behalen van hun leerdoelen. Je onderhoudt daarbij contact met de ouders/verzorgers over de voortgang. Dit alles doe je door een veilige omgeving te creëren waarin elke leerling het maximale uit zichzelf kan halen.

Heb jij interesse in deze vacature docent Nask, neem dan contact met ons op!

De docent die wij zoeken:

  • is per direct beschikbaar voor 0,6 fte
  • heeft een tweedegraads bevoegd voor natuur- en/of scheikunde, of is studerend hiervoor
  • is pedagogisch en didactisch sterk
  • heeft aantoonbare affiniteit met de doelgroep

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een vmboschool met een daltoncertificaat. De school biedt een gedegen en uitgebalanceerd onderwijsconcept aan in een veilige vertrouwde omgeving waar iedere leerling zich gezien en gehoord voelt. Leerlingen worden gestimuleerd zelfstandig te werken en zelf beslissingen te nemen. De school biedt verschillende extra curriculaire mogelijkheden zoals Cambridge Engels, een kunstklas, een sportklas, en een ict-klas.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je beschikbaar voor een nieuwe baan, maar sluit deze vacature niet aan bij jouw wensen? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een leuke baan voor 0,6 fte met uitzicht op vast
  • inschaling conform schaal LB cao-vo met een maximum van € 5.030,- bruto op fulltime basis
  • werken binnen een vernieuwend onderwijsconcept
  • de reiskostenregeling conform de cao-vo
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature docent NaSk kun je terecht bij Sandra Samlal

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo