Docent Frans regio Alkmaar

Heb jij de Franse taal goed onder de knie en werk jij graag met onderbouw leerlingen? Solliciteer dan snel op deze vacature docent Frans!
VO
|
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Weet jij hoe je jouw leerlingen kunt inspireren voor het vak Frans? Ben jij in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid, of studeer je hiervoor en woon je in de regio Alkmaar? Dan zou deze tijdelijke vacature voor docent Frans voor 0,8 FTE wel eens perfect voor jou kunnen zijn!

Je zult lesgeven aan klassen 1 tot en met 3 (mavo, havo en vwo), met werkdagen van maandagmiddag tot en met vrijdagochtend. Op dit college staat de docent centraal, niet de lesmethode. Hierdoor krijg je veel vrijheid om je lessen naar eigen inzicht vorm te geven. De acht principes van dit college bieden je daarbij structuur en ondersteuning. Bovendien werk je samen, niet alleen met het volledige team, maar ook met je Sectieteam.

Op dit college is ons doel om de leerlingen optimaal te begeleiden. 

Denk jij dat jij de docent Frans bent waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en reageer snel! Ook kandidaten met een beschikbaarheid die niet overeenkomt met het volledige aantal uren/werkdagen zijn van harte welkom.

De docent die wij zoeken:

  • heeft een 2e graad bevoegdheid Frans 
  • is een positieve invloed in het team en in de klas
  • is in staat zich aan te passen aan de groep
  • is per direct beschikbaar voor 0,8 fte vanaf 5 februari 2024 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een warme en gezellige openbare school in West-Friesland die onderwijs aanbiedt voor mavo, havo en vwo. De school werkt nauw samen met andere instellingen in de regio om het onderwijs gezamenlijk te versterken. Met een nuchtere, maar tevens nieuwsgierige kijk op de wereld om zich heen, onderscheidt de school zich als een no-nonsense instelling.

Het gebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, en er is parkeergelegenheid beschikbaar voor docenten bij het gebouw.

 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste onderwijsbanen! Wij werken samen met mbo-scholen in de regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Amersfoort en Almere.

Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Op onze pagina voor docenten lees je meer over de mogelijkheden. 

Wij bieden:

  • een leuke en dynamische baan voor minimaal 0,8 fte met bevlogen en betrokken collega's
  • een tijdelijke overeenkomst per 5 februari 2024
  • inschaling in de cao-vo LB met een maximum salaris van € 5.030,- bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over de vacature Docent Frans?

Wil je meer weten over de vacature docent Frans in de regio Alkmaar? Neem dan contact op met Denise Defares

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo