Docent Entree regio Utrecht

Ben je docent basiseducatie of omgangskunde, woon je in de regio Utrecht en wil je graag aan de slag binnen het Entree-onderwijs? Reageer direct!
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Entree?

Als docent Entree ga je aan de slag binnen het Business & Administration College in de regio Utrecht. Je geeft les aan mbo niveau 1 en verzorgt alle vakken aan dezelfde klas, waaronder Nederlands, Rekenen, Burgerschap maar ook de BPV begeleiding. Dit betekent dat je dezelfde klas de hele dag onder je hoede hebt, ze niet alleen lesgeeft maar ook begeleidt. 

Samen met je collega's zorg je voor een veilige leeromgeving waar studenten zich gezien voelen en gemotiveerd raken. Je bent de hele dag aanwezig op de locatie en begint dagelijks met een dagstart. Een fijne manier om aandacht te besteden aan de actualiteiten en de doelen van de dag te bespreken. Er is voor jou als docent veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je kunt hierdoor optimaal inspelen op de behoeften van de studenten. De dag sluit je gezamenlijk af met een terugblik op wat er op school en in de wereld is gebeurd. 

Deze vacature docent Entree is een tijdelijke vacature voor 0,4 fte, en de dagen zijn donderdag en vrijdag. Je inzet loopt van 5 februari 2024 tot de meivakantie van 2024. 

De docent Entree die wij zoeken:

  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid, bijvoorbeeld een tweedegraads lesbevoegdheid voor omgangskunde of het diploma Pabo
  • heeft ervaring met het verzorgen van lessen in het beroepsonderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs of het basisonderwijs
  • is communicatief sterk, staat stevig in zijn of haar schoenen en kan goed improviseren
  • is per februari 2024 beschikbaar voor 0,4 FTE op donderdag en vrijdag

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een ROC in de regio Utrecht

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen of opdrachten in het mbo. We werken samen met scholen in de regio's Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Breda en Zwolle. 

Ben je op zoek naar een tijdelijke vervangingsbaan, een opdracht als zzp'er of een baan met uitzicht op vast? Wij denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina voor docenten en ontdek wat Metafoor kan betekenen in jouw zoektocht.

Wij bieden:

  • een baan voor 0,4 FTE vanaf 5 februari 2024 tot de meivakantie 2024 
  • een bruto salaris van maximaal € 5.078,- (schaal LB) 
  • reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag (maximaal € 15,20 per dag)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature docent Entree of heb je vragen over de locatie? Neem dan contact op met Sandra Samlal

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo