Docent Entree regio Den Haag

Ben je een bevoegd docent woonachtig in de omgeving van Den Haag en op zoek naar een baan tussen de 0,6 en 0,8 FTE? Check deze vacature! 
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Entree?

Ben jij de enthousiaste en empathische professional die het verschil wil maken in het leven van onze studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Docent Nederlands, Rekenen en Burgerschap bij de School voor Entreeopleidingen speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst voor onze leerlingen.

Over de functie:
Als docent ben je verantwoordelijk voor het inspirerend overbrengen van kennis en vaardigheden op het gebied van Nederlands, burgerschap, rekenen en het keuzedeel. Jouw inlevingsvermogen en enthousiasme werken aanstekelijk, waardoor zowel studenten als collega's geïnspireerd raken. Je kunt snel schakelen, behoudt het overzicht en weet adequaat te reageren op de verschillende werkzaamheden.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Geven van uitvoering aan het lesprogramma en activiteiten aan studenten van de Entreeopleidingen
 • Toetsen afnemen en beoordelen om de voortgang van studenten te waarborgen
 • Fungeren als studieloopbaanbegeleider (SLB) om de persoonlijke ontwikkeling van studenten te ondersteunen
 • Activeren en stimuleren van studenten, zodat ze het maximale uit hun opleiding halen
 • Bijdragen aan de vernieuwing van het onderwijs, waarbij de praktijk altijd centraal staat

Is dit niet helemaal wat je zoekt, check dan onze andere vacatures!

De docent Entree die wij zoeken:

 • heeft een tweedegraads lesbevoegdheid of een afgeronde relevante hbo-opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)
 • heeft goede contactuele vaardigheden en kan je collega’s inspireren en motiveren
 • is een teamspeler die ook solo prima functioneert
 • is vaardig in klassenmanagement, het coachen, motiveren en stimuleren van studenten

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een toonaangevend onderwijsinstituut in Den Haag en omgeving. Zij geloven in de kracht van het onderwijs om levens te veranderen en de welzijnssector te verrijken. Bij deze school stellen ze de relatie vóór de prestatie en streven ernaar om het potentieel van elke student te ontsluiten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant.

Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk.

Dit doen we voor jou

Wij bieden:

 • een waardevolle en enerverende baan bij onze opdrachtgever in Den Haag
 • een contract o.b.v. detachering 
 • het salaris bedraagt minimaal € 3.431,- en € 5.078,- (schaal LB). Doorgroeimogelijkheden naar LC-niveau (een bruto maandsalaris tussen € 3.906,- en € 5.740,-) is afhankelijk van (werk)ervaring, opleiding en competenties
 • een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,33%
 • reiskostenvergoeding € 0,19 per km tot max 80 km
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Vragen over deze vacature docent Entree?

Voor vragen over deze vacature docent Entree in de regio Den Haag kun je terecht bij Racha Saja.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo