Docent Engels regio Utrecht

Ben jij een docent Engels woonachtig in regio Utrecht, beschikbaar per direct en op zoek naar een functie als docent Engels? Then this is the job for you!
MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Engels?

Ben jij een docent Engels woonachtig in regio Utrecht en ben je per direct beschikbaar voor deze vacature docent Engels? Then this is the job for you!

Als docent Engels ga je tijdelijk aan de slag op het Veiligheid en Defensie College in Nieuwegein. Er worden op deze school verschillende mbo-opleidingen gericht op handhaving en beveiliging en defensie aangeboden. Naast het lesgeven begeleid, coach en ondersteun jij studenten in het uitvoeren van het leertraject. Je gaat lesgeven aan niveau 2. Het liefst ben jij op de maandag en dinsdag beschikbaar. De onderwijsprogramma's liggen klaar, je kan dus zo instappen! Het gaat om vervanging tot in ieder geval einde schooljaar.

To make a long story short. Wil jij lesgeven op een school met een uniek concept? Dan ontvangen wij graag jouw cv. Break a leg!

De docent die wij zoeken:

Een docent Engels met veerkracht! Jij weet hoe je de studenten kan inspireren en motiveren! Je werkt graag met studenten in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar en weet hen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Je staat klaar voor de studenten en weet de verbinding te leggen tussen jouw vakgebied en de gewenste vervolgopleiding van de student. Daarnaast ben je een verbinder voor je collega’s. Je weet het teamverband te versterken en je collega’s te ondersteunen waar nodig.

Om succesvol te zijn in deze functie neem je het volgende mee:

  • tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Engels
  • ervaring in het verzorgen van de lessen Engels aan mbo studenten
  • ervaring met examinering
  • patience 🙂

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een mbo-school waar studenten worden opgeleid tot defensiemedewerker, beveiliger of handhaver. De school heeft een enthousiast docententeam met een gezonde mix van jonge en ervaren docenten. Discipline binnen de beschreven vakgebieden is belangrijk en de  school kenmerkt zich dan ook door het bieden van duidelijkheid en structuur. 

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor vind je de leukste tijdelijke en reguliere banen in het mbo. Wij werken samen met bijna alle mbo-scholen in de provincie Utrecht en kennen de scholen goed. Door persoonlijk contact weten wij wat er speelt in de organisatie en in wat voor team je terecht komt.

Meer lezen over de voordelen van bemiddeling via Metafoor? Je vindt het op onze pagina voor docenten.

Wij bieden:

  • een uitzend- of modelovereenkomst vanaf direct tot de zomervakantie van 2024 voor 0,4 FTE binnen het mbo
  • een kans op verlenging voor het volgende schooljaar 
  • een inschaling in de LB schaal (conform de cao mbo) met een maximum salaris van € 5.780,- op basis van een fulltime aanstelling 
  • reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer met een maximum van 80 km

Vragen over deze vacature docent Engels regio Utrecht?

Wil je meer weten over onze organisatie en werkwijze of de vacature docent Engels? Neem dan contact op met Racha Saja.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo