Docent Aardrijkskunde regio Amsterdam

Ben jij een docent Aardrijkskunde en wil je werken met vmbo/mavo-leerlingen? Voor een daltonschool in de regio Amsterdam zoeken wij een 2e bevoegde docent voor 0,4 FTE.
VO
|
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Aardrijkskunde?

Je gaat aan de slag als docent Aardrijkskunde op een Daltonschool voor een tijdelijke vacature tot in ieder geval mei, met een grote kans op verlenging, met een omvang van 0,4 fte.

Als docent Aardrijkskunde ga je lesgeven aan vmbo-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van Aardrijkskunde en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Als docent Aardrijkskunde verzorg je lessen aan leerlingen van het vmbo. Het gaat hierbij om 9 lessen van 45 minuten. Naast het geven van Aardrijkskunde begeleid je deze leerlingen bij het behalen van hun leerdoelen. Je onderhoudt daarbij contact met de ouders/verzorgers over de voortgang. Dit alles doe je door een veilige omgeving te creëren waarin elke leerling het maximale uit zichzelf kan halen.

Heb jij interesse in deze vacature docent Aardrijkskunde neem dan contact met ons op!

De docent die wij zoeken:

  • Is direct beschikbaar voor 0,4 fte, tot in ieder geval mei, met kans op verlenging
  • Heeft een tweedegraads bevoegdheid voor Aardrijkskunde of is studerend hiervoor
  • Is pedagogisch en didactisch sterk
  • Heeft aantoonbare affiniteit met de doelgroep.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een vmboschool met een daltoncertificaat. De school biedt een gedegen en uitgebalanceerd onderwijsconcept aan in een veilige vertrouwde omgeving waar iedere leerling zich gezien en gehoord voelt. Leerlingen worden gestimuleerd zelfstandig te werken en zelf beslissingen te nemen. De school biedt verschillende extra curriculaire mogelijkheden zoals Cambridge Engels, een kunstklas, een sportklas, en een ict-klas.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je beschikbaar voor een nieuwe baan, maar sluit deze vacature niet aan bij jouw wensen? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een leuke tijdelijke baan voor 0,4 fte tot mei met grote kans op verlenging
  • inschaling conform schaal LB cao-vo met een maximum van € 5.030,- bruto op fulltime basis
  • werken binnen een vernieuwend onderwijsconcept
  • de reiskostenregeling conform de cao-vo
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature docent Aardrijkskunde kun je terecht bij Racha Saja

Ben je enthousiast over deze vacature?

Solliciteer direct
Stap 1

Persoonlijke kennis maken

Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je brengt en wat je wilt. En jij hebt natuurlijk ook vragen aan ons. Daarom gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Samen brengen wij jouw loopbaanwensen in kaart. Na het gesprek, hoor je direct de mogelijkheden die Metafoor Onderwijs jou biedt.

Stap 2

Checken referenties

Kwaliteit staat centraal. Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Wij geloven dat kwalitatief onderwijs begint bij de docent. Om dat waar te maken doen wij twee referentiechecks. Jij bepaalt zelf wie jouw referenties zijn. Zijn jouw referenties positief? Dan gaan wij actief op zoek naar jouw droombaan.

Stap 3

Actief zoeken

Wij hebben een landelijk onderwijsnetwerk. Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen. Past een vacature bij jouw wensen? Dan stellen wij jou voor bij de school. Is er op dat moment niet direct een passende vacature. Dan gaan wij actief ons onderwijsnetwerk inzetten. Wij stellen je vrijblijvend voor bij een school die echt bij jou past.

Stap 4

Op gesprek

Als wij jou hebben voorgesteld bij de school is er een grote kans dat je op gesprek mag. Wij maken een goede match door aandacht te besteden aan jouw wensen en ervaring en matchen dat met een passende vacature.

Stap 5

Arbeidsovereenkomst

Dan bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden en hebben wij een aantal documenten van je nodig. De arbeidsovereenkomst zetten wij digitaal voor je klaar.

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo