MENU

Voor wie?

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het bemiddelen van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Ben je in het bezit van een 1e of 2e graad lesbevoegdheid, of heb je veel ervaring in het lesgeven in het voorgezet onderwijs, inburgeringsonderwijs of beroepsonderwijs? Schrijf je dan zeker in! Metafoor Onderwijs bemiddelt ook docenten die nog geen bevoegdheid hebben. Docenten die bezig zijn met een opleiding tot docent kunnen zich bij ons inschrijven. Net zo als vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer of in het hoger beroepsonderwijs.

Metafoor Onderwijs is continu op zoek naar docenten Duits, Engels, Nederlands, Rekenen, Scheikunde, Techniek, Werktuigbouwkunde en Wiskunde.
Per vacature wordt aangegeven welke eisen er zijn omtrent de bevoegdheden. Om een goede match te maken is het voor ons van groot belang dat wij op de hoogte zijn van jouw actuele bevoegdheden. Deze kun je invullen bij jouw inschrijving en ook later aanpassen in jouw kandidatenprofiel. Hoe meer gegevens je hebt ingevoerd in jouw kandidatenprofiel, hoe groter de kans is dat dat wij een passende baan voor je vinden.

In het inburgeringsonderwijs zijn de eisen per klant en per gemeente zeer divers. Minimaal 2 jaar werkervaring is verplicht. Soms is een onderwijsbevoegdheid een eis. Daarnaast wordt in enkele gevallen een opleiding Post HBO-NT2 verplicht gesteld en/of het bezitten van een certificaat competent docent NT2. De inburgeringsgerelateerde certificaten kun je ook in jouw kandidatenprofiel toevoegen.

Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.