Nieuws

Maak kennis met: Sietske!

Gepubliceerd op: 07-06-2024

Nieuwe communicatie-adviseur: Sietske

“Alles begint bij de docent.”

Van Midden-Oosten naar Metafoor Onderwijs: We stellen je graag voor aan onze nieuwe communicatie-adviseur: Sietske Broekhuizen.

Van het Midden-Oosten naar Almere

Tot voor kort zat onze nieuwe communicatiemedewerker regelmatig in het vliegtuig: als communicatie-adviseur in de non-profit sector deed ze verslag van ontwikkelingen en projecten in landen als Irak en Egypte. Voor haar baan bij Metafoor Onderwijs blijft ze dichter bij huis. Elke ochtend rijdt ze over de dijk vanuit Lelystad naar het kantoor in Almere.

Respect voor docenten

Lesgeven is Sietske niet vreemd. Al tijdens haar vorige baan begon ze met het trainen van nieuwe communicatie-adviseurs in niet-westerse landen en dat doet ze nog steeds naast haar baan. Die ervaring zorgt voor groot respect voor leraren: “Nieuwe lessen uitdenken, het leerproces begeleiden, zorgen dat iedereen oplet: het is lastiger dan het lijkt. Ik kijk echt op tegen docenten die dit dag in dag uit doen.”

Geen gewoon recruitmentbedrijf

Bij Metafoor Onderwijs gaat Sietske aan de slag met communicatie. “Wat ik tof vind aan Metafoor Onderwijs is dat dit niet een ‘gewoon’ recruitment bedrijf is, maar echt een plek waar ze op zoek zijn naar oplossingen voor een maatschappelijk probleem: de lerarentekorten. De visie die ze hier hebben verdient zichtbaarheid en daar werk ik graag aan mee.”

Uitbreiding

Metafoor Onderwijs blijft groeien en ondersteunt steeds meer scholen bij het vinden van geschikte medewerkers. “Werken in een bedrijf dat groeit, geeft een enorme boost,” vertelt Sietske. “Ons team is volop bezig met nieuwe plannen om onze expertise beter toegankelijk te maken.”

Ben jij op zoek naar een leuke baan in het onderwijs? Sietske’s collega’s helpen je graag verder.

CONTACT OPNEMEN

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo