Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief voor docenten

Wist je dat wij ook een nieuwsbrief hebben voor docenten?

Meld je nu aan voor deze nieuwsbrief voor docenten en wordt op de hoogte gehouden van het onderwijs nieuws, de nieuwste vacatures en de leukste onderwijs weetjes! Schrijf je in en je ontvangt 2 keer per maand deze nieuwsbrief.

Schrijf je nu in!

Door je in te schrijven voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief, geef je toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws en informatie van Metafoor Onderwijs te ontvangen.

Je mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Je gebruikersgegevens zullen vervolgens worden verwijderd. Wil je meer weten over hoe Metafoor Onderwijs omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees ons Privacy Statement voor meer informatie.

Nieuwsbrief voor onderwijsprofessionals

Is uw formatie nog niet compleet? Of wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling in de onderwijswereld? Meldt u dan nu aan voor de Metafoor Onderwijs nieuwsbrief  voor onderwijsprofessioanls en profiteer maandelijks van de volgende voordelen:

  • U ontvangt een selectie van beschikbare docenten uit uw regio inclusief cv
  • Exclusief toegang tot workshops en webinars
  • Nieuwe inzichten, informatie, onderzoeksresultaten en meer!

Schrijf u nu in!

Door u in te schrijven voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het opbouwen van een persoonlijk profiel om nieuws en informatie van Metafoor Onderwijs te ontvangen.

U mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Uw gebruikersgegevens zullen vervolgens worden verwijderd.

Wilt u meer weten over hoe Metafoor Onderwijs omgaat met uw persoonsgegevens? Lees ons Privacy Statement voor meer informatie