MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal
Kwalitatief onderwijs begint bij de docent
Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Linkpagina

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Flevoland
Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands en ben je per direct beschikbaar voor 0,4 fte? Solliciteer dan direct!
in Amersfoort
Ben je een ervaren docent ISK of NT2 en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Amersfoort ? Dan komen we graag met je in contact!
in Regio Dordrecht
Docent Entree gezocht in de regio Dordrecht. Ben je een ervaren docent zorg en welzijn, omgangskunde of Nederlands en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de regio Dordrecht? Lees dan snel verder!
in regio Utrecht
Ervaren 1e graad docent economie gezocht voor een VO-school in de regio Utrecht. Ben jij per 1 december 2017 beschikbaar en heb jij ervaring met het voorbereiden van leerlingen op hun examen? Solliciteer dan nu!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op8-8-2017 14:03
428 bekeken | 1 reacties
op5-7-2017 11:41
434 bekeken | 0 reacties
op21-4-2017 10:01
210 bekeken | 0 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten