MENU

Inschrijven en intake

Het eerste contact tussen jou en Metafoor Onderwijs vindt meestal plaats op grond van jouw inschrijving of door te reageren op een vacature.

Zodra je bent ingeschreven of hebt gesolliciteerd op een vacature, nemen we contact met je op. We bespreken dan graag de mogelijkheden met je door.
Graag maken we vervolgens een persoonlijke afspraak met je om je beter te leren kennen en dieper in te gaan op een aantal onderwerpen.
Zo krijg je een goed beeld van wat je van ons kan verwachten, ontvang je een informatiepakket en proberen we al je vragen te beantwoorden.
Wij krijgen tevens een goed beeld van wie je bent als persoon/docent en wat jouw persoonlijke wensen/eisen
zijn waar een toekomstige baan aan dient te voldoen.

Indien er passende vacatures zijn op dat moment, nemen we deze gelijk met je door. Zo kunnen we gezamenlijk bespreken welke vacature het beste aansluit.
Indien er op dat moment geen passende vacatures zijn, dan brengen we deze onder jouw aandacht zodra dit wel het geval is.
Je kunt uiteraard ook zelf onze vacatures in de gaten houden.

Indien je voor een vacature wilt worden voorgedragen dan volgt er op initiatief van de school altijd nog een gesprek met 1of meerdere personen.
In sommige gevallen kan een assessment ook deel uit maken van de selectiefase. Hier word je vooraf over geïnformeerd.
Wij houden tijdens dit proces regelmatig persoonlijk contact met je om je zo volledig mogelijk te informeren
over de status en eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.

Wil je graag via ons bemiddeld worden en heb je nog vragen, bel of mail ons gerust!
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.