Alle vacatures

Filter

Docent Helpende Zorg & Welzijn regio Rotterdam

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een docent Helpende Zorg & Welzijn die per april 2024 voor 0,6 fte beschikbaar is voor het mbo in de regio Rotterdam? Reageer dan direct!

Toon vacature

Vacature Docent Helpende Zorg & Welzijn regio Rotterdam

Vacature Docent Nederlands regio Amsterdam

VO
|
Cao VO - schaal LC
|
Cao VO - schaal LB

Ben je een ervaren docent Nederlands en voel jij je thuis in een dynamische omgeving én wil jij het verschil maken in het leven van nieuwkomers? Kom dan werken bij dit college in regio Amsterdam!

Toon vacature

Vacature Vacature Docent Nederlands regio Amsterdam

Docent Wiskunde regio Amsterdam

VO
|
Cao VO - schaal LB
|
Cao VO - schaal LC

Ben jij een docent Wiskunde die per direct beschikbaar is? Solliciteer dan snel!

Toon vacature

Vacature Docent Wiskunde regio Amsterdam

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding regio Amsterdam

VO
|
Cao VO - schaal LB

Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit met het vmbo én ben jij een docenten die door steun, sturing en inspiratie het beste uit leerlingen weet te halen? Reageer direct.

Toon vacature

Vacature Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding regio Amsterdam

Docent ISK regio Amsterdam

VO
|
Cao VO - schaal LB

Ben jij een ISK docent en klaar om een verschil te maken in het leven van nieuwkomers en hen te helpen bij hun integratie en ontwikkeling? Solliciteer dan snel!

Toon vacature

Vacature Docent ISK regio Amsterdam

Docent Nederlands regio Amsterdam

VO
|
Cao VO - schaal LB
|
Cao VO - schaal LC

Ben jij een bevlogen en bevoegd docent Nederlands? Dan is deze tijdelijke vacature voor 0,5 fte in de regio Amsterdam wellicht jou volgende stap!

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Amsterdam

Docent Nederlands regio Den Haag

MBO
|
Cao MBO - schaal LB

Ben jij een enthousiaste docent Nederlands die verder gaat dan traditioneel lesgeven? Zoek jij een inspirerende rol in Leidschenveen? Dit is jouw kans!

Toon vacature

Vacature Docent Nederlands regio Den Haag

Filters

Vacatures in het onderwijs

Ben jij in oriënta­tie op een nieu­we of aan­vul­len­de baan? Heb jij al ruime er­va­ring in het on­der­wijs of sta jij nog aan het begin van jouw loop­baan als do­cent? Metafoor Onderwijs maakt je blij met je baan.

Metafoor helpt onderwijsprofessionals in verschillende fases van hun loopbaan. Of je nu starter bent of bijna met pensioen gaat. Of je zij-instromer bent of herintreder. Wij kijken vooral naar wat mogelijk is, niet naar wat niet mogelijk is.

Hier is het over­zicht met alle on­der­wijs­va­ca­tu­res, zowel tij­de­lijk als re­gu­lier. Be­hal­ve 1e- en 2e graads be­voeg­de do­cen­ten en instructeurs, zoe­ken wij on­der­wijs­pro­fes­si­o­nals in deze ca­te­gorieën:

  • ondersteunend personeel;
  • human resources, financieel en administratief;
  • marketing en (project)management.

Wij wer­ven voor onderwijsvacatures bij scho­len in het voort­ge­zet on­der­wijs, vol­was­se­nen­on­der­wijs en mid­del­baar be­roeps­on­der­wijs.

Vacatures waar je blij van wordt

Heb je nog vragen?

Wij hebben met regelmaat nieuwe vacatures, dus wellicht dat er op korte termijn een online komt die wel helemaal bij jou past! Meld je aan voor onze vacature alert om updates te ontvangen over nieuwe vacatures. Of stuur een open sollicitatie en wij gaan voor je op zoek!

Metafoor onderwijs footer logo
Metafoor onderwijs footer logo