MENU

Blog

26-02-2020
Donderdag 27 februari 2020 zetten scholen in heel Flevoland hun deuren open voor mensen die willen ervaren hoe het is om voor de klas te staan.
Lees meer
20-02-2020
“Ik blijf tot mijn pensioen werken in het onderwijs.” Dat is de februari stelling van onze Metafoor bureaukalender. Middels een poll op onze Facebook pagina vroegen wij om jullie mening. Het bleek een razend populair onderwerp. Nog niet eerder hebben wij zoveel reacties ontvangen.
Lees meer
23-01-2020
Als docent is het jouw taak om er voor te zorgen dat de klas niet ontregeld raakt en de focus terug krijgt op wat belangrijk is, namelijk het volgen van de les. Staat jouw klas op het punt om een chaos te worden? Pas dan de onderstaande tips toe om de orde te behouden.
Lees meer
10-01-2020
Zoals jullie van ons gewend zijn behandelen wij maandelijks een stelling uit onze Metafoor Onderwijs bureaukalender. Via social media en onze nieuwsbrief vroegen wij jullie inzichten over de stelling van januari: Ik ontwikkel mij nog steeds als docent.
Lees meer
Recente vacatures
in Den Haag
Branding, Online Marketing, Finance en Leisure! Zijn dit begrippen waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
in Amersfoort
Voor een mbo school in de omgeving Amersfoort zoeken wij een docent marketing voor 0,6-0,8 FTE. Beschik jij over een onderwijsbevoegdheid en heb je affiniteit met marketing? Lees dan snel verder.
in Amersfoort
Ben jij een docent Engels in de omgeving Amersfoort met een gaatje vrij in jouw rooster? Then this vacancy fits you like a glove!
in Amersfoort
Voor een mbo school in de omgeving Amersfoort zijn we op zoek naar een docent Engels voor 3 uur per week. Beschik jij over een tweedegraads lesbevoegdheid, spreekt de doelgroep mbo jou aan en ben je op korte termijn beschikbaar om les te geven? Lees dan snel verder!
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.