Een werkdag als recruiter

 

Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met je collega’s. Samen neem je de vacatures door en bespreek je alle doelen van de dag. Daarna ga je zelfstandig aan de slag.

Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt. Je bent de eerste vraagbaak voor klanten en kandidaten, je signaleert knelpunten en controleert klantafspraken.

Je mailbox staat vol met vragen van klanten, collega’s, sollicitaties en vragen over vacatures. Je agenda is lekker gevuld met interne en externe afspraken! We sluiten de ochtend af met een de lunch.

Een vers gesmeerde boterham of cracker. Geen zin om zelf je lunch klaar te maken? We beschikken ook over een restaurant met uitgebreid lunchmenu.

In de middag heb je intakegesprekken, een netwerkbijeenkomst, congres of klantbezoek. Met jouw enthousiasme maak je makkelijk contact met verschillende doelgroepen. Ben je terug van je afspraak? Dan heb je kort overleg met het team.

Met jouw mensenkennis, sociale vaardigheden en kritische kijk weet jij precies de verbinding tussen scholen en docenten te maken. Je gebruikt alle moderne communicatiemiddelen van vandaag.

Aan het einde van de dag heb je het beste uit jezelf en collega’s gehaald. En een belangrijke bijdrage geleverd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Benieuwd naar de organisatie?

De organisatie