Carrièredagen - wegens succes - verlengd!

Metafoor Onderwijs werkt aan werkgeluk in het onderwijs. Daarom organiseren wij 'carrièredagen' voor het onderwijs. Werk jij al een tijd in het onderwijs of ben jij 'buitenstaander', kom je uit een andere branche en ben je juist nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden in het onderwijs? Graag helpen we jou op weg.

Speciaal voor starters, herintreders en zij-instromers

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden als herintreder of zij-instromer? Dagelijks ontvangen wij nieuwe vacatures. Met plezier kijken we met jou naar de mogelijkheden. Dit doen we op 3 manieren. Om te beginnen met een CV check.

Welke mogelijkheden biedt jouw CV?

Ben jij benieuwd naar de jouw mogelijkheden in het onderwijs? Vanuit onze expertise, denken we graag met jou mee. We geven je met plezier feedback op jouw huidige CV en bespreken we met jou de mogelijkheden om deze te verbeteren.

Wil jij weten welke mogelijkheden jouw ervaring en opleiding bieden voor een vervolg van jouw loopbaan in het onderwijs. Mail ons jouw CV voor de CV check:

CV check

Schuilt in jou een leraar?

Docent worden, is dat iets voor jou? Wil jij weten of jouw vaardigheden en interesses passen bij het beroep van leraar? En wil jij weten welk type onderwijs het best bij jou aansluit? Doe de test!

De test meet je scores in % op verschillende vaardigheden. Hoe hoger je score, hoe beter je deze vaardigheid beheerst. De test is ontwikkeld door Arbeidsmarktplatform PO en VOION.

DOE DE TEST

In gesprek over jouw loopbaan?

Met de resultaten vanuit jouw CV check en/of de uitslag van jouw vaardigheidstest voor het leraarschap, ben je klaar voor een loopbaangesprek.

Meld je hier aan om een Loopbaangesprek te plannen met een van onze recruiters voor het onderwijs. Heb jij een voorkeur voor een dag of tijdstip? De gesprekken worden gepland op werkdagen.

Mail ons jouw CV en/of de uitslag van de vaardigheidsstest en meld je aan voor een Loopbaangesprek:

AANMELDEN