MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal

CAO

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn als (aankomend) docent, check hier de betreffende CAO:
Financiële arbeidsvoorwaarden cao-mbo per 1 oktober 2018

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Regio Den Haag
Beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid en heb je ervaring met lesgeven in de vakgebieden economie/m&o in het voortgezet onderwijs? Lees dan snel verder.
in Regio Den Haag
Heb je ruime werkervaring op het gebied van economie/m&o en beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid? Lees dan snel meer over deze uitdagende baan in het voortgezet onderwijs!
in Regio Dordrecht
Heb jij ruime werkervaring in een dierenartsenpraktijk en lijkt het je leuk om les te geven over jouw vakgebied aan dierenartsassistenten paraveterinair in opleiding? Dan zijn we op zoek naar jou!
in Regio Dordrecht
Docent VAP gezocht voor een kleinschalige en groene school voor Vmbo in de regio Dordrecht! Ben jij nog op zoek naar een uitdagende en reguliere baan waar je lessen verzorgt zoals koken en voedingsleer? Lees dan snel verder!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op12-12-2018 9:52
84 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:09
519 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:07
256 bekeken | 0 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten