MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal
ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER
KWALITATIEF ONDERWIJS BEGINT BIJ DE DOCENT

CAO

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn als (aankomend) docent, check hier de betreffende CAO:
Financiële arbeidsvoorwaarden cao-mbo per 1 oktober 2018

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Regio Dordrecht
Voor een duurzame en groene school in de regio Dordrecht zijn wij op zoek naar een docent dierhouderij. Heb jij affiniteit met de doelgroep vmbo-leerlingen, beschik je minimaal over een hbo-diploma en ben je op korte termijn beschikbaar voor 0,8 fte? Lees dan snel verder!
in Regio Amsterdam
Ben jij een ervaren docent Nederlands en op zoek naar uitbreiding van uren binnen een ROC in Noord-Holland? Reageer dan direct op deze vacature!
in Regio Utrecht
Ben je een ervaren docent Nederlands, heb je affiniteit met Crossmedia en ben je op zoek naar een tijdelijke baan binnen het mbo in de regio Utrecht? Lees dan snel verder!
in Regio Gouda
Ben je een ervaren en bevlogen docent Mens en Maatschappij en tweedegraads bevoegd, vind jij het een uitdaging om jongeren in beweging te krijgen en ben je beschikbaar voor het komende schooljaar? Solliciteer dan nu!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op12-12-2018 9:52
333 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:09
671 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:07
388 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:05
355 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 9:44
418 bekeken | 0 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.