MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal
Kwalitatief onderwijs begint bij de docent
Alleen ga je sneller, samen kom je verder

CAO

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn als (aankomend) docent, check hier de betreffende CAO:
CAO MBO 2016/2017

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Amersfoort
Voor een mbo in de regio Amersfoort zoeken wij een docent Juridische Vakken voor de opleiding Juridisch Medewerker niveau 4. Heb je een lesbevoegdheid voor dit vak of ben je studerende hiervoor en ben je beschikbaar voor 2 dagen (bij voorkeur op maandagmiddag en vrijdagochtend). Neem dan snel contact op!
in Amsterdam
Ervaren docent wiskunde gezocht voor een uitdagende opdracht binnen een vmbo-school in Amsterdam! Heb je ervaring binnen het vmbo en ben je op korte termijn beschikbaar voor 0,4 fte? Lees dan snel verder.
in Gouda
Docent Dierhouderij en Dierverzorging gezocht in de regio Gouda. Heb je een achtergrond binnen de groensector, beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid en ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen het VMBO? Lees dan snel verder!
in Regio Den Haag
Docent rekenen gezocht voor de afdeling Gezondheidszorg van een school voor MBO in de regio Den Haag!  Heb je ruime ervaring met het verzorgen van lessen rekenen en ben je op korte termijn beschikbaar voor 0,4 fte? Lees dan snel verder!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op30-1-2018 9:42
184 bekeken | 0 reacties
op21-12-2017 10:00
291 bekeken | 0 reacties
op23-11-2017 15:13
481 bekeken | 0 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten