MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal
Kwalitatief onderwijs begint bij de docent
Alleen ga je sneller, samen kom je verder

CAO

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn als (aankomend) docent, check hier de betreffende CAO:
CAO MBO 2016/2017

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Regio Den Haag
Sta je stevig in je schoenen, heb je ervaring met het lesgeven aan MBO leerlingen en beschik je over een lesbevoegheid voor economie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
in Regio Den Haag
Beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid voor het vak economie en heb je ruime ervaring met examentraining? Weet je het maximale uit jouw leerlingen te halen en ze in korte tijd naar het examen te begeleiden? Lees dan snel meer over deze uitdagende baan als docent economie bij de vavo!
in Regio Leiden
Voor een mbo school in de omgeving van Leiden zoeken wij een onderwijsassistent. Het is een reguliere vacature voor 1,0 fte en start vanaf het nieuwe schooljaar. Ben jij beschikbaar voor deze uitdaging als onderwijsassistent? Neem dan snel contact op!
in Almere
Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Ben je innovatief en creatief en vind jij het een uitdaging om samen met jouw team docenten te werven en selecteren en te helpen aan hun droombaan? Dan is werken als senior recruiter bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op25-6-2018 12:26
538 bekeken | 2 reacties
op28-5-2018 14:37
273 bekeken | 0 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten