MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal
Kwalitatief onderwijs begint bij de docent
Alleen ga je sneller, samen kom je verder

CAO

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn als (aankomend) docent, check hier de betreffende CAO:
CAO MBO 2016/2017

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Regio Den Haag
Docent maatschappijleer gezocht voor het verzorgen van lessen binnen de VAVO! Beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid en heb je ervaring met examentraining? Lees dan snel meer over deze uitdagende functie!
in Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Brabant
Freelance docenten NT2 gezocht voor tijdelijke opdrachten binnen het VO en Mbo (Educatie). Ben jij nog beschikbaar voor dit schooljaar?
in Regio Utrecht
Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands voor het Mbo met affiniteit in de groensector en op zoek naar een baan in de regio Utrecht, kijk dan snel verder!
in Amsterdam
Voor een kleinschalig vmbo zoeken wij met spoed een docent Lichamelijke Opvoeding voor 20 lesuren per week. Het is een tijdelijke vacature in verband met ziektevervanging voor in ieder geval tot de kerstvakantie. Het kan zijn, dat het langer gaat duren. Heb je interesse? Solliciteer snel!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op26-10-2017 14:32
296 bekeken | 0 reacties
op26-9-2017 12:27
237 bekeken | 4 reacties
op8-8-2017 14:03
552 bekeken | 1 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten