MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

De leerling staat centraal en de docent is cruciaal
Kwalitatief onderwijs begint bij de docent
Alleen ga je sneller, samen kom je verder

CAO

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn als (aankomend) docent, check hier de betreffende CAO:
Financiële arbeidsvoorwaarden cao-mbo per 1 oktober 2018

Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Vacatures
in Dordrecht
Docent rekenen gezocht voor een groene school voor MBO in de regio Rotterdam! Ben je ervaren in het verzorgen van lessen rekenen en heb je affiniteit met de sector groen? Lees dan snel meer over deze uitdagende functie!
in Regio Dordrecht
Ben jij een vakspecialist met ervaring in de metaal of procestechniek? Passie voor het onderwijs en je wil je loopbaan een nieuwe wending geven? Metafoor Onderwijs is op zoek naar een docent Werktuigbouwkunde.
in Regio Dronten
Docent Frans gezocht! Werk je graag op een kleinschalig school en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 0,56 fte? Lees dan snel verder!
in Regio Leiden
Docent engineering gezocht in de regio Leiden! Ben je ervaren in een van de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of installatietechniek en wil jij graag jouw kennis en ervaring inzetten binnen het onderwijs? Lees dan snel meer over deze uitdagende vacature!
Uitgebreid zoeken
Blog
Recente artikelen
op5-10-2018 10:09
351 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:07
139 bekeken | 0 reacties
op5-10-2018 10:05
108 bekeken | 0 reacties

Metafoor kijkt hoe ver je al bent gekomen en helpt je te bepalen hoe ver je kan gaan.
"In 2015 heb ik via Metafoor een baan gevonden in het onderwijs. Ik vind dat Metafoor een open en eerlijke organisatie is. Ze zijn sterk in het vinden van een juiste baan die bij je past en hun administratieve afhandeling is modern en van deze tijd.": Fred Rolwes.

"Metafoor Onderwijs is de werkgever anno 2017! Werkt flexibel en kan snel schakelen in verschillende situaties.": Ayça Inan-Öztürk

Een verkeerde mail ontvangen en een baan als docent Nederlands er aan over houden
"Zo kan het soms gaan. De samenwerking met Metafoor Onderwijs verliep erg prettig, mijn vragen werden snel beantwoord en het invoeren en accorderen van uren werkt allemaal digitaal. Erg handig!': Audrey Hiemstra
Onze klanten