MENU
1-04-2020

De leukste 1 april grappen in tijden van corona en afstandsonderwijs!

Whiteboardmarkers vervangen voor permanente markers, zout in de koffie, en nee, je gulp staat niet open. Dit jaar moeten we iets creatiever zijn met onze grappen. Alleen al omdat ze online moeten!

Wil jij jouw leerlingen voor de gek houden tijdens je online meetings? Of wil je huisgenoten en familieleden tijdens de ‘lockdown’ voor de gek houden? Dan hebben wij 4 grappen voor je uitgewerkt. 

Heb jij zelf een creatieve grap? Deel die met ons en wie weet vind je jouw grap wel op onze socials!

Grap 1

Nodig al je studenten uit voor een online meeting. Maar kom zelf niet opdagen. De studenten zullen zich wel afvragen waar je bent? Stuur ze daarna allemaal een berichtje: 1 april! Verwacht dan wel wat grappen terug…

Grap 2

Plan een toets in op 1 april. Zorg dat iedereen er klaar voor zit tijdens de online meeting en stel de gekste vragen. 1 april: iedereen geslaagd!

Grap 3

Zet de stroom uit in je huis. Alle thuiswerkende huisgenoten kunnen zo niet werken. De kids geen tv kijken of op de Ipad. Zo worden ze gedwongen om toch huiswerk te maken zonder alle online middelen. Let’s go offline!

Grap 4

Zet de wekker van je huisgenoten een uurtje eerder en verstop de wekker! Haha ze zijn te vroeg wakker en mogen al meteen gaan zoeken om de wekker te stoppen. 1 april!

Of laat je inspireren door deze hilarische filmpjes:
8 leukste grappen om uit te halen bij je familie en vrienden
1 april grap wiskunde leraar

Recente vacatures
in Omgeving Dordrecht
Ben jij een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het vak entree onderwijs en in het bezit van een lesbevoegdheid? Lees dan verder!
in Den Haag
Ben je een docent natuurkunde eerstegraads en op zoek naar een gemoedelijke en goed georganiseerde school in de regio Den Haag? Lees dan meer over deze leuke vacature!
in Regio Utrecht
Ben jij een docent Economie met kennis van de opleidingen Retail, woon je in het midden van het land en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het mbo wachten op jou!  
in Regio Den Haag
Weet jij het maximale uit jouw leerlingen te halen en hen voor te bereiden op het eindexamen Nederlands? Voor de afdeling Vavo in de regio Leiden zijn wij op zoek naar een docent Nederlands eerstegraads!
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.