banner image

De Metafoor Zomerquiz: Win een fantastisch zomerpakket!

17-06-2022
Roën Engelhart

Doe mee met de Metafoor Zomerquiz en win een fantastisch zomerpakket!

De zomer is voor veel mensen het favoriete seizoen. Uiteraard mede door de vakantie die erbij hoort. Er zijn ook mensen die helemaal niks met de zomer hebben. De één denkt aan gezellige terrasjes, mooie stranden, een blauwe zee en een vakantie naar het buitenland. De ander denkt aan een verschrikkelijke benauwdheid, vreselijke muggen of andere insecten en liters zweet. 

Hoe dan ook de zomer is bijna officieel begonnen in Nederland. Nog maar een aantal weken werken en de scholen sluiten hun deuren voor een welverdiende zomervakantie. Voordat we echt helemaal kunnen ontspannen zetten we jullie brein op een ontspannende manier nog even aan het werk. Doe mee met onze Metafoor Zomerquiz!

Wat weet jij allemaal over de zomer?

Er is  geen beter moment om de Metafoor Zomerquiz te publiceren. Met deze zonnige dagen en warme temperaturen raken we allemaal in de zomerstemming. Maar wat weet je nou allemaal over de zomer? Weet jij bijvoorbeeld de reden waarom de maand augustus die naam heeft gekregen? Vrijwel iedereen is wel eens gebeten door een mug. Maar wat weten we nou allemaal over deze insecten? En wie opende bijvoorbeeld de eerste ijssalon? 

Tijdens de quiz krijg je verschillende vragen. Allemaal met een zomers thema. Weet jij ze allemaal goed de te beantwoorden? Dan maak je kans op een prijzenpakket!

Wat kan je winnen?

Laat je voor-, achternaam en e-mailadres achter om kans te maken op het goed gevulde Metafoor zomerpakket. Dit zomerpakket bevat artikelen die jij deze zomer zeker gaat gebruiken. Blijf je deze zomer in Nederland of kies je voor een vakantie in het buitenland? Dat maakt niet uit. Ons zomerpakket komt zeker goed van pas!

De winnaar 

De winnaar is al bekendgemaakt. Meedoen mag natuurlijk altijd al voor het plezier!

Doe hier mee met de Metafoor Zomerquiz. 

Veel succes!

Op de hoogte blijven?

Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuws & Blogs

01-02-2023

Vergrijzing vergt flexibiliteit in het onderwijs

Dit is de tweede van vier artikelen over werk. In deze reeks gaat het over allerlei factoren die nu en in de toekomst van invloed zijn op de betekenis van werk.
Lees meer
13-01-2023

Werk, werkgeluk en zingeving voor het onderwijs

Hoe denken we over werk? Wat vergt werk van ons? Hoe verandert werk? Hoe veranderen de context en de arbeidsvoorwaarden? En hoe voelt dat?
Lees meer
28-11-2022

Paul A. Kirschner helpt scholen onzin te vermijden

Onderwijspsycholoog Paul A. Kirschner weerlegt broodjes-aap. In het boek Jongens zijn slimmer dan meisjes bespreekt hij 35 onderwijsmythes.
Lees meer