Hoe ervaar jij het 1,5 meter onderwijs?

12-11-2020

Het houdt ons allemaal bezig: het coronavirus. Door de daaruit voortkomende maatregelen ziet ook het onderwijs er heel anders uit. Van het onderwijs op afstand, zoals in het begin van het jaar tot het 1,5 meter onderwijs van vandaag de dag, de situatie is niet te vergelijken met een jaar geleden.

Docenten, leraren en ander onderwijs ondersteunend personeel hebben zich in rap tempo moeten aanpassen aan veranderingen. Maar hoe hebben zij dit ervaren? Wat vinden zij dat goed gaat, of wat juist niet goed gaat in het 1,5 meter onderwijs?

Om hierachter te komen voeren wij in samenwerking met Onderwijs en Afstand dit onderzoek uit. Wij willen jou vragen: wat werkt wel en wat werkt niet in het 1,5 meter onderwijs?

Laat jouw inzichten horen door de enquête in te vullen via de afbeelding hierboven. Dit kost je minder dan 5 minuten en levert ons allen een schat aan informatie op. Begin december publiceren wij de resultaten en sturen jou graag de rapportage toe.

Nieuws & Blogs

12-05-2021

Webinar: Afstandonderwijs en de ontwikkelkansen voor docent 2

Het afstandsonderwijs heeft docenten geconfronteerd met grote en kleine uitdagingen. Veel docenten hebben daardoor in sneltreinvaart een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Om deze ontwikkeling vast te houden en verder uit te breiden moeten we er actief mee aan de slag.
Lees meer
10-05-2021

Coronacrisis: Blijvende gevolgen op het onderwijs

Voor de uitbraak van het corona pandemie was het onderwijs volop in het nieuws. Berichten over personeelstekort, bezuinigingen en stakingen die in het teken stonden van loonsverhoging en verlaging van de werkdruk kregen veel aandacht. Maar hoe staat de onderwijssector er nu voor? Welke veranderingen heeft de coronacrisis met zich meegebracht? Wij spraken een aantal van onze docenten hierover.
Lees meer
03-05-2021

Aan de slag bij ons: (Senior) Recruiter

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het herkennen van onderwijs talent en hen te helpen aan een eerste of volgende stap binnen het onderwijs. Hoewel het een commerciële functie is, ligt de focus vooral op toegevoegde waarde creëren voor je klanten en onderwijsprofessionals in de onderwijs sector. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor jouw warme klantenrelaties én docenten.
Lees meer
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.