banner image

Kijkje achter de schermen bij Metafoor Onderwijs

04-01-2021
Shaileen Ho-A-Hing

Wat doen wij bij Metafoor Onderwijs? Docenten bemiddelen naar hun droombaan. Ja dat klopt! Maar hoe doen wij dat? We nemen je mee voor een kijkje achter de schermen.

Het juiste team

Om jou als docent te helpen aan een droombaan hebben wij de juiste mensen nodig. Ervaren specialisten op het gebied van arbeidsbemiddeling met gevoel voor de mens. Recruiters die verder kijken dan de diploma’s. Die aandacht schenken aan jouw persoonlijke wensen. Een van deze toppers die ons team versterkt is ; Nicolette Lindhout. Nicolette heeft ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen diverse branches. Het onderwijs is inmiddels niet meer nieuw voor haar, Ze heeft de laatste 2 jaar zich helemaal gespecialiseerd in het onderwijs en weet de juiste match te maken.

Nicolette doet dit op de voor haar zeer kenmerkende wijze. Ze denkt in oplossingen en besteedt persoonlijke aandacht aan haar kandidaten en werkende docenten. Nicolette heeft niet alleen oog voor haar docenten maar is ook super attent voor haar collega’s. Ben je benieuwd wat Nicolette voor jou kan betekenen? Ze staat zeker open voor een oriënterend gesprek.

Maatschappelijk betrokken

Vorige maand heeft onze collega Chantal Feenstra kennis gemaakt met vier 5vwo-kanjers van RSG Slingerbos tijdens de jaarlijkse sollicitatiedag. Op deze dag nodigt de school organisaties uit om de leerlingen van 5V voor te bereiden op hun loopbaan. Ter voorbereiding moesten de leerlingen een motivatie en cv schrijven voor een vacature of opleiding van hun keuze.