Kijkje achter de schermen bij Metafoor Onderwijs

28-05-2019

Wat doen wij bij Metafoor Onderwijs? Docenten bemiddelen naar hun droombaan. Ja dat klopt! Maar hoe doen wij dat? We nemen je mee voor een kijkje achter de schermen.

Het juiste team

Om jou als docent te helpen aan een droombaan hebben wij de juiste mensen nodig. Ervaren specialisten op het gebied van arbeidsbemiddeling met gevoel voor de mens. Recruiters die verder kijken dan de diploma’s. Die aandacht schenken aan jouw persoonlijke wensen. Afgelopen maart hebben wij ons team versterkt met zo’n recruiter; Nicolette Lindhout. Nicolette heeft ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen diverse branches. Het onderwijs is nog nieuw voor haar, maar wij hebben alle vertrouwen dat ze het onderwijs zich snel eigen maakt.

‘Vanaf het eerste contact ben ik positief over Metafoor Onderwijs. Het begon al bij het eerste kennismakingsgesprek met de directeur en collega’s. Ik had meteen een goed gevoel bij de mensen en het bedrijf. Na twee gesprekken heb ik een werkdag meegelopen en dat bevestigde mijn gevoel. Je voelt je hier welkom! De collega’s zijn betrokken en behulpzaam en er is voldoende ruimte voor je eigen mening en input. Ik ben trots om onderdeel te zijn van dit team.’ Nicolette Lindhout

Nicolette denkt in oplossingen en besteedt persoonlijke aandacht aan haar kandidaten en werkende docenten. Ben je benieuwd wat Nicolette voor jou kan betekenen? Ze staat zeker open voor een oriënterend gesprek.

 

Maatschappelijk betrokken

Vorige maand heeft onze collega Chantal Feenstra kennis gemaakt met vier 5vwo-kanjers van RSG Slingerbos tijdens de jaarlijkse sollicitatiedag. Op deze dag nodigt de school organisaties uit om de leerlingen van 5V voor te bereiden op hun loopbaan. Ter voorbereiding moesten de leerlingen een motivatie en cv schrijven voor een vacature of opleiding van hun keuze.

‘Het was een leerzame en inspirerende dag. Waardevol om vanuit Metafoor Onderwijs een steentje bij te kunnen dragen en kennis te maken met 4 kanjers uit 5V. ‘ Chantal Feenstra

Onze recruiters voeren dagelijks sollicitatiegesprekken en weten goed waar werkgevers om vragen in de huidige arbeidsmarkt. Wij delen graag onze kennis met scholen en leerlingen.