MENU

Blog

6-12-2019
Sta jij op het punt de keuze tussen het bedrijfsleven en het onderwijs te maken? Of twijfel je om het nieuwe jaar te starten als zij-instromer? Lees dan de onderstaande redenen, en wie weet helpt het jou de knoop door te hakken om docent te worden.
Lees meer
27-11-2019
Wil jij binnenkort herintreden in het onderwijs? Volg dan de onderstaande stappen en je staat binnenkort weer helemaal up-to-date voor de klas!
Lees meer
19-11-2019
Ook in het onderwijs reageren meerdere sollicitanten op dezelfde vacature. Wil jij een voorsprong hebben op je medesollicitanten? Wacht dan even met solliciteren en pas de onderstaande cv tips voor docenten toe.
Lees meer
4-11-2019
Ben jij aan het twijfelen om in een tweede vak les te geven? Dan helpen wij je met de onderstaande 5 redenen om deze twijfel weg te nemen en wie weet geef jij binnenkort een tweede vak op jouw school.
Lees meer
Recente vacatures
in regio Noord - Holland
Ben je een ervaren docent verpleegkunde, woon je in de regio Amsterdam en ben je nog op zoek naar een leuke uitdagende functie binnen het mbo als docent verpleegkunde? Lees dan snel meer over deze leuke baan!
in regio Flevoland
Ben jij een docent verpleegkunde en maatschappelijke zorg, op zoek naar een tijdelijke baan van 3 maanden voor maximaal 0,8 FTE per week? Dan is deze vacature voor jou!
in Regio Den Haag
Beschik jij over een tweede graads lesbevoegdheid Nederlands ,PABO of een afgeronde relevante hbo opleiding en een PDG en ben je beschikbaar voor 0,8 fte? Reageer dan snel.
in Regio Rotterdam
Ben jij een Docent Visuele communicatie en wil je jouw kennis delen met studenten van het mbo in de regio Rotterdam?
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.