MENU

Blog

20-02-2020
“Ik blijf tot mijn pensioen werken in het onderwijs.” Dat is de februari stelling van onze Metafoor bureaukalender. Middels een poll op onze Facebook pagina vroegen wij om jullie mening. Het bleek een razend populair onderwerp. Nog niet eerder hebben wij zoveel reacties ontvangen.
Lees meer
23-01-2020
Als docent is het jouw taak om er voor te zorgen dat de klas niet ontregeld raakt en de focus terug krijgt op wat belangrijk is, namelijk het volgen van de les. Staat jouw klas op het punt om een chaos te worden? Pas dan de onderstaande tips toe om de orde te behouden.
Lees meer
10-01-2020
Zoals jullie van ons gewend zijn behandelen wij maandelijks een stelling uit onze Metafoor Onderwijs bureaukalender. Via social media en onze nieuwsbrief vroegen wij jullie inzichten over de stelling van januari: Ik ontwikkel mij nog steeds als docent.
Lees meer
20-12-2019
Er is een grote kans dat je opleiding je niet tot in de puntjes heeft voorbereid op werken in het onderwijs. Om je te helpen staan hier een aantal tips die de start van jouw carrière als docent een stukje makkelijker maken.
Lees meer
Recente vacatures
in Amersfoort
Ben jij een docent Engels in de omgeving Amersfoort met een gaatje vrij in jouw rooster? Then this vacancy fits you like a glove!
in Amersfoort
Voor een mbo school in de omgeving Amersfoort zijn we op zoek naar een docent Engels voor 3 uur per week. Beschik jij over een tweedegraads lesbevoegdheid, spreekt de doelgroep mbo jou aan en ben je op korte termijn beschikbaar om les te geven? Lees dan snel verder!
in Regio Rotterdam
Ben je een ervaren docent Burgerschap en heb je affiniteit met techniek? Voor een kleinschalige mbo-school in Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een docent Burgerschap. Lees snel verder!
in Regio Gouda
Ben jij een ervaren docent nask met een passie voor het vmbo en per direct beschikbaar voor 0,7 fte? Dan ben jij de docent die wij zoeken!
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.