Bij ons werken

Word jij onze nieuwe collega?

Groei is belangrijk. Voor jou als persoon, in het recruitmentvak en in de organisatie waar je werkt. Dat komt mooi uit, want Metafoor Onderwijs groeit hárd. En daar hebben we recruitmenttalent bij nodig, talent zoals jij.

Jij bent wél commercieel ingesteld, maar houdt niet van keiharde sales. Bij Metafoor Onderwijs draait het namelijk veel meer om het onderhouden van goede relaties. En ook al heb je misschien geen ervaring met de sector onderwijs, je begrijpt net als wij dat het een branche is die draait om mensen. Het allerbelangrijkste in deze functie zijn dan ook jouw mindset en vaardigheden.

We zijn een platte organisatie waardoor je heel snel kan schakelen met jouw team. Nieuwe dingen ontdekken, doe je door ze te doen. Dus als je een kans ziet, dan pak je hem gewoon. 

BEKIJK VACATURES     HIER DOE JE HET VOOR     JOUW WERKPLEK

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Bij Metafoor Onderwijs doen we het echt samen. We werken in een dynamisch en enthousiast team. Samen starten we de werkdag met een dagstart waarbij we de doelen, prioriteiten en vacatures van die dag doornemen. Samen met je collega’s bemiddel je docenten voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. Daarna ga je zelf aan de slag. Misschien heb je een intake-dag met docenten, ga je juist op klantbezoek of volg je een webinar. Maak je een managementrapportage voor een scholengemeenschap uit jouw portefeuille of coach je een collega. Aan afwisseling geen gebrek.

Jouw nieuwe baan?
Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt? Dat soort docenten ga jij zoeken voor de onderwijsinstellingen uit jouw klantenbestand. Je bent dus enerzijds bezig met het vinden van kandidaten en anderzijds onderhoud je relaties met jouw klanten. Met hen denk je ook proactief mee waardoor je echt een adviserende rol hebt. Dat maakt deze baan afwisselend en vol uitdaging. Geen één dag is hetzelfde.

Benieuwd hoe een dag binnen Metafoor Onderwijs er uit ziet? Bekijk het hier en zie het terug in de agenda van jouw nieuwe collega Chantal Feenstra.

Hier doe je het voor
We zijn blij met jouw inzet en bijdrage, daarom belonen we je onder andere met:

• Een goed en marktconform salaris
• 29 vakantiedagen op fulltime basis
• Een interessante winstuitkering
• Een leuk snelgroeiend team waarmee je regelmatig een uitje of borrel hebt
• Laptop(survey), smartphone en auto van de zaak afhankelijk van de functie
• Opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en trainingen
• Mogelijkheid tot deelname aan het KMM management trainee programma

BEKIJK ALLES WAT WIJ BIEDEN

Grijp die kans!
Zijn kwaliteit, aandacht, drive en openheid ook de termen waar jij voor staat? Dan voel jij je zeker thuis bij Metafoor Onderwijs! Solliciteer eenvoudig via de sollicitatie button met jouw naam, cv en telefoonnummer. Wij nemen spoedig contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze directeur Sandra Schaft via 06-55370675.