MENU
Metafoor Onderwijs helpt jou aan jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature binnen het onderwijs en beschik je (bijna) over een onderwijsbevoegdheid? Bekijk ons aanbod.

Recente vacatures
in Regio Utrecht
Ben je een ervaren salonmanager? Wij zoeken een representatieve dame of heer die naast het leiden van een grote kapsalon, ervaring heeft met het verzorgen van praktijklessen. 
in Regio Leiden
Ben je commercieel gedreven, communicatief sterk en beschik je over een lesbevoegdheid? Wij hebben een uitdagende baan in het mbo in de regio Leiden!
in Regio Harderwijk
Docent Elektrotechniek gezocht voor een MBO in de regio Harderwijk. Weet jij studenten te boeien en te begeleiden naar een mooie toekomst in de techniek? Dan is deze vacature voor jou!
in Rotterdam
Ben jij een ervaren specialist op het gebied van elektrotechniek die op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen en breng je deze kennis graag praktisch over aan studenten en toekomstige collega's. Check de verdere informatie en solliciteer!
Uitgebreid zoeken
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Blog
Recente artikelen
10-01-2020
Zoals jullie van ons gewend zijn behandelen wij maandelijks een stelling uit onze Metafoor Onderwijs bureaukalender. Via social media en onze nieuwsbrief vroegen wij jullie inzichten over de stelling van januari: Ik ontwikkel mij nog steeds als docent.
Lees meer
20-12-2019
Er is een grote kans dat je opleiding je niet tot in de puntjes heeft voorbereid op werken in het onderwijs. Om je te helpen staan hier een aantal tips die de start van jouw carrière als docent een stukje makkelijker maken.
Lees meer
We werken o.a. samen met:
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.